Aksam 3'ncü Dönem Ebru Kursu Öğrencileri Mezun Oldu
Afyonkarahisar'da Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) 3'ncü Dönem Ebru Kursu öğrencileri mezun oldu.
Alimoğlu Müzesi Çeşmeli Konak'ta düzenlenen sertifika töreni kurs öğrencilerinin eserlerinden oluşan ebru sergisinin açılışıyla başladı. Daha sonra kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.
Sertifika töreni ve sergi açılışına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, Afyonkarahisar İl Halk Eğitim Müdürü Metin Aygök, Afyonkarahisar AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ile kurs hocası Zeynep Gürman ve kursiyerler katıldı.
Açılışın ardından protokol ve vatandaşlar sergiyi gezdi. Çalışmaları çok beğendiğini belirten Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, kurs hocası Zeynep Gürman'dan dersler ve ebru sanatının incelikleri hakkında bilgi aldı.
AKSAM Başkanı İbrahim Alimoğlu, Ebru kursu eğitmeni Zeynep Gürman'a teşekkür plaketi takdim etti.
Başarılı kursiyerlere sertifikalarını Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Halk Eğitim Müdürü Metin Aygök ile AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu verdi.
Ebru Kursu Hocası Zeynep Gürman ve kursiyerler günün anısına fotoğraf çektirdi. Sertifikalarını alan öğrenciler, bu kursla ebru sanatına ilk adımı attıklarını bundan sonra açılacak olan kursa da devam ederek bu sanatı ileri düzeye taşımak istediklerini ifade etti.
 
Alimoğlu Müzesi Çeşmeli Konak'ta devam eden ebru sergisi 19 Şubat'a kadar gezilebileceği bildirildi. -
Editör: Haber Merkezi