AKÇEVRE pilav gününde buluştu

Afyonkarahisar Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEVRE), düzenlediği pilav günüyle üye ve gönüllülerini bir araya getirdi.

Sinanpaşa civarındaki Yörükmezarı piknik alanında düzenlenen pilav günü ve piknikte, 7'den 70'e 200'ü aşkın AKÇEVRE gönüllüsü buluşarak, hem eğlendi hem de yorgunluk attı.

AKÇEVRE Başkanı Dr. İbrahim Karadağ, amaçlarının bu organizasyonu daimi hâle getirmek olduğunu vurgulayarak, ''Derneğimizin kuruluşu 1993 yılına dayanıyor. Üye listelerimize göz attığımızda neredeyse çoğu hemşerimizin yolunun derneğimizden geçtiğini görüyoruz. İstedik ki, hem eski gönüllülerimiz hem de yeni üyelerimiz bir araya gelsinler, tanışsınlar ve aralarında bir dostluk bağı kurulsun. İnşallah bu doğrultuda bu tür sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz'' dedi.
(KRM-AS)

AKÇEVRE Pilav günü ve piknik organizasyonunda katılımcılar doğa yürüyüşü, küçükler ve büyükler bilek güreşi, halat çekme, bayanlar arasında dikiş dikme, elma yeme, iğneden iplik geçirme gibi pek çok oyun ve yarışma ile keyifli dakikalar geçirdiler.
Editör: Haber Merkezi