Ak Parti’den MHP’ye ziyaret

AK Parti İl Teşkilatı MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan başkanlar Cumhur İttifakının önemine değinerek 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde kazananın Cumhur İttifakı olacağını vurguladılar.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, il yönetimi, merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe yöneticileri ve Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya hazır bulundu.

ORTAK SEVDAMIZ TÜRKİYE VE AFYONKARAHİSAR’DIR

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen burada yaptığı açıklamada; "Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Cumhur ittifakı ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına bir ziyarette bulunduk. Siyaseten ayrı partiler olarak gözüksek de ortak sevdamız Türkiye ve Afyonkarahisar'dır. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakının Türkiye genelinde başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz" dedi.

MHP OLARAK CUMHUR İTTİFAKI RUHUNUN DEVAMI İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, "İnşallah bu seçim sürecinde birlik ve beraberliğimiz devam eder. Ayrıştırmadan hep beraber birlikte Afyonkarahisar oluruz, Türkiye oluruz. Bizler Cumhur ittifakı ruhunun devamı için gayret gösteriyoruz. 15 Temmuz'da başlayan bu ruh ile 16 Nisan'da Allah'ın izni ile başarılı olduk. 24 Haziran seçimlerinde de başarılı olduk. Şimdi sıra da 31 Mart seçimleri var. 31 Martta bu birlik ve beraberlik ruhu ile birlikte çıtayı yükseltmemiz şart diye düşünüyorum" dedi.

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ile tokalaşarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İki başkan adayı birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken başkan adaylarının samimiyetleri ve neşeli tavırları gözlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi