Ak Parti Merkez İlçeden Sosyal Sorumluluk Projesi

Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Afyonkarahisar TOKİ Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan 86 tane başarılı öğrenciyi sinema ile tanıştırıp, akşam yemeği ile ödüllendirdi.

Çevre köy ve beldelerden gelerek yatılı okuyan 5. ,6. ,7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz ile önce sinema sonrasında akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Bülent ESER ve yönetim kurulu üyeleri bu projenin mutluluğunu yaşadılar.

Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin sponsorluğunda gerçekleşen bu etkinliğin öğrencilerimize büyük bir sevinç, moral ve motivasyon oldu.

TOKİ Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Rasim BAYINDIR, Türkçe Öğretmeni Arif YILDIZ, Güzel Sanatlar Öğretmeni Sinem AYAR ve Rehber Öğretmen Zeynep UĞUR’ da bu etkinlik için Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent ESER’ e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bütün Yönetim kurulu üyelerine maddi-manevi destekleri için teşekkür eden Başkan Bülent ESER bu Tarz sosyal sorumluluk projelerinin ve her yönde çalışmalarına hızla devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi