AK Parti Merkez İlçe, Köy Ziyaretlerinde
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki heyet, merkeze bağlı Kızıldağ, Gözsözlü ve Değirmendere köylerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşan Eser, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçeye bağlı tüm köyleri ziyaret etmek istediklerini bildirdi.
Amaçlarının, şimdiye kadar gelen hizmetleri yerinde görmek, eksiklikleri belirlemek ve vatandaşları dinlemek olduğunu belirten Eser, şöyle konuştu:
"Kızıldağ köyünün İl Özel İdaresi yoluyla içme suyu şebekesinin yenilendi, kanalizasyon sorunu çözüldü, 4 bin metrekaresi geçen yıl olmak üzere köyde toplam 14 bin 650 metrekare kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca köyümüzün İnli beldesi ile bağlantısını sağlayan yaklaşık 8 kilometrelik stabilize yol asfaltlandı. Bunun yanında köyde bulunan okulumuza 10 derslikli ilave bir binanın yapımı da devam ediyor. Kızıldağ'ı Afyonkarahisar'a bağlayan yola iki adet menfez yapıldı."
Köy Muhtarı Hüseyin Durmuş da İl Genel Meclisi üyeleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.
Daha sonra Gözsüzlü köyünü ziyaret eden heyet, Köy Muhtarı Nihat Erata'dan yatırımlara ilişkin bilgi aldı.
Eser, Gözsüzlü'ye şimdiye kadar 7 bin metrekareye yakın kilitli parke taşı döşendiğini, içme suyu sisteminin onarıldığını ve ilave kanalizasyon hattı yapıldığını kaydetti.
Heyet, son olarak Değirmendere köyünü ziyaret ederek, yatırımları inceledi. Eser, köyde 2 bin 800 metrekaresi geçen yıl olmak üzere toplam 11 bin metrekare kilitli parke döşendiğini ifade etti.
Ziyaretlere, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş ve İsmail Öz, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Karkı katıldı.
Editör: Haber Merkezi