Ak Parti İlçe Başkanlarından Ankara Çıkarması

Afyonkarahisar AK Parti İlçe Başkanları Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’yı makamında ziyaret etti. Yerel sorunlar ve ülke gündemine ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Dinar ile ilgili bazı sorunları milletvekiline iletti. Yüksel, 150 yataklı yeni Dinar Devlet Hastanesinde doktor açığının kapatılması ve personel eksikliğinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ederek şunları söyledi, “Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya Bey'de Afyonkarahisar merkez ve bütün ilçelerinde yapılacak yatırımlar adına diğer ilçe başkanlarımız ile birlikte taleplerimizi ilettik. Dinar’ımız için İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün araç talebini ve kamu kurumlarımızdaki personel eksikliklerini dile getirdik." Dedi. Ziyarette, İlçe sorunlarının konuşulmasının ardından ise yaklaşan referandum ile ilgili bazı istişareler gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ilçe başkanlarının ziyaretlerinden ötürü çok memnun olduğunu belirterek, “Afyonkarahisar’ımızın en ücra köşesinde yaşanan sorunları çözmek bizlerin boynunun borcudur. Değerli ilçe başkanlarımız ilçelerinde yaşanan bazı sıkıntıları dile getirdiler. Bu sorunların giderilmesi, yapılacak işlerin ise hızlandırılması adına gerekli bütün girişimleri yapacağız. İlçelerdeki sorunları kısa sürede gidermek için büyük bir çaba sarf edeceğiz." dedi.

Özkaya: Referanduma Hazır Olun

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ak Parti İlçe Başkanları ziyaret programında yaptığı konuşmasında ilçe teşkilatlarının her an için referanduma hazır olmaları gerektiğini belirtti. Türkiye için çok büyük bir önem arz eden referandumun evet çıkması adına gece gündüz çalışacaklarını da kaydeden Özkaya şöyle konuştu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın önderliğinde Ak Parti olarak seçim bölgemizde hiç durmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu bağlamda ilçe teşkilatlarımız, başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, partililerimiz ve en önemlisi ise kadın kolları ve gençlik kollarımıza çok işler düşmektedir. Kapı kapı, mahalle mahalle, genç yaşlı demeden yeni anayasamızı en iyi şekilde vatandaşlarımıza anlatmamız gerekir. Allah’ın izniyle referandumdan anlımızın akıyla çıkarak büyük bir oy oranı ile vatandaşlarımızın evet diyeceğinden hiç şüphem yoktur. Yeter ki sizler de buna inanın ve gece gündüz çalışın” dedi. İsmail Yılmaz-Dinar
 
Editör: Haber Merkezi