AK Parti İlçe Başkanı Yüksel: “Dinar Tarih Başkenti Olma Yolunda İlerliyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel geçtiğimiz gün Afyonkarahisar’ı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın programına katılarak ilçenin tarih başkenti olması için gerekli bilgileri iki bakana aktardı.
Ziyaretlerin akabinde bir değerlendirme yapan Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel şunları söyledi, “Afyonkarahisar'ımızı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı'ya Dinarlı hemşerilerimizin selamını ileterek Dinar'ımızın MÖ.1200 yıllarına kadar uzanmakta olan Tarihini anlattık.
Tarihi Yeraltı ve Yerüstü zenginliklerimizin Dinar'da gün yüzüne çıkarılması için destek isteyerek Hidroelektrik Santraliyle, Güneş Enerji Panelleriyle, Rüzgar Tribünleriyle ve yakında kurulacak olan Termik santrali ile "Türkiye'nin Enerji Başkenti" olma yolunda ilerleyen Dinar'ımızı, Tarihi güzellikleriyle de "Tarih Başkenti" olma yolundaki hedef ve düşüncelerimizi ilettik.
Hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi