AK PARTİ İL YÖNETİMİ ŞUHUT'TA TOPLANDI
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Şuhut ilçesinde AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt’tun ev sahipliğinde gerçekleşti. 
 
İl Yönetim Kurulu toplantılarını her ay düzenli olarak bir ilçede yapan AK Parti İl Başkanlığı, bu toplantıları gelenek haline getirerek, bu ay ki toplantısını Şuhut ilçesinde gerçekleştirdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısına, İl Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur ve Yönetim Kurulu, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları ile Şuhut Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.
 
Toplantı da konuşan Şuhut Şuhut İlçe Başkanı Hasan Uğur, partisinin İl Yönetim Kurulu toplantısının ilçelerinde yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 
 
İl Genel Meclis Üyesi Ömer Tunçay, toplantıya katılanlara İl Genel Meclisi tarafından Şuhut ilçesine yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan bahsetti. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a hizmet etmek için büyük bir çaba harcadığını söyledi. Başkan Bozkurt, belediye olarak 2009-2012 yılları arasında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi. 
 
İl Yönetim Kurulu toplantılarını her ay bir ilçede yapmanın önemine değinen İl Başkanı Mehmet Zeybek, ilçelerde yapılan toplantılarda yapılan ve yapılacak olan yatırımların ele alındığını belirtti. Bakan Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’ın hizmetkarı olduğunu dile getiren Zeybek; “Toplantıların ilçelerde yapılması bizler içinde önem arz ediyor. Hükümetimiz Afyonkarahisar’a ve ilçelerine önemli yatırımlar yapmıştır. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu, birçok yatırımı Afyonkarahisar’ımıza ve ilçelerimize kazandırarak büyük katkılar sağlamıştır ve sağlamaya da devam ediyor dedi. 
 
Toplantının ardından Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Başkanı Mehmet Zeybek’e çömlek hediye etti. 
 
Editör: Haber Merkezi