Ak Parti Heyetinden Pazar Esnafına Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile birlikte kapalı Fuar semt pazarında pazar esnafını ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti kapalı fuar semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz katıldı.

Genç yaşlı herkesin yoğun ilgisi ile karşılaştılar

Esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen heyet ‘hayırlı işler’ diledi. Hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet eden heyet genç-yaşlı herkesin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

“Biz pazar esnafının her zaman yanlarındayız”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugünkü pazar ziyaretimiz çok verimli geçti. Halkımızın ve esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik. Mutat yaptığımız bu ziyaretçilerimizin de devamı gelecek. Maalesef bu salgın herkesten çok esnaflarımızı etkiledi. Bizler de kendilerine destek olmak için her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu salgın dolayısıyla yaşadığımız karanlık günleri geride bıraktığımızda hep birlikte daha güzel günlerde daha sık bir şekilde birlikte olacağız. Daha çok kucaklaşacağız. Esnaflarımızla karşılıklı iletişim içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü iletişim olmazsa ne onlar talebini bizlere iletebilir ne de biz o talepleri gerekli yerlere yönlendirebiliriz. Bu yüzden her fırsatta yüz yüze görüşmeye çalışıyoruz. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız ile de yakından ilgileniyoruz. Dertlerini dinleyip bereketli ve güzel bir kazanç diliyor, göstermiş oldukları sevgiden, sahiplenmeden ve desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Biz pazar esnafının her zaman yanlarındayız” dedi.

“Esnafımız halinden gayet memnun”

Milletvekilimiz Ali Özkaya da yaptığı açıklamada, “Halkımızın kaliteli, temiz, sağlıklı ve son derece taze olan ürünleri makul fiyatla uygun fiyatla aldığını görüyoruz. Halkımızın çok büyük bir kısmı aynı zamanda maske ve mesafe tedbirine riayet ediyorlar. Az sayıda riayet etmeyen hemşerilerimiz de mevcut. Bu yüzden buna dikkat etmesinde fayda var diyorum. Gerçekten bu süreçte hepimizin sağlığımıza dikkat etmesi lazım. Zira genç - yaşlı demeden bu hastalık herkesi etkiliyor. Pazar esnafımıza sorduğumuzda satışlardan gayet memnunlar. İnşallah bu süreci hep birlikte beraberce atlatacağız. Sağlıkla sıhhatle afiyet ve nice güzel günlere beraberce ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

“Aşı konusunda güzel haberler alıyoruz”

Özkaya’nın ardından bir açıklama da milletvekili İbrahim Yurdunuseven yaptı. Yurdunuseven konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bugün Afyonkarahisar’ın Cumartesi Pazarını geziyoruz. Halkımız şu anda maske ve mesafeye dikkat ederek alışverişini yapıyor. Gördüğümüz kadarıyla da bir sıkıntı hissetmedik. Elhamdülillah esnaflar olsun, alışveriş yapanlar olsun hepsi memnun. Neticede bir sonbahar havası yaşıyoruz. Meyvenin ve sebzenin bol olduğu bir dönem. Maske ve mesafeye biraz daha dikkat ederek bu sezonu da atlatacağız. Aşı konusunda da güzel haber alıyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca bir açıklama yaptı. İnşallah önümüzdeki günler güzel günler olacak.

“İlimizde büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de konuşmasında “Başlatmış olduğumuz önemli projeler sayesinde şehrimiz geleceğe koşuyor ve cazibe merkezi haline geliyor. İlimizde büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Bu değişim ve dönüşüm halkımızın talepleri doğrultusunda gerçekleşiyor. Şehrimizi bir üst lige çıkarırken esnaflarımızı, iş adamlarımızı, vatandaşlarımızı ve çalışanlarımızı da dinliyor, kamu yararına olacak tavsiyelerini tek tek not alıyoruz. Bunların da yapılabilirliğini masaya yatırıyoruz. Bugün de Cumartesi pazarı esnafımızı ve vatandaşlarımızı da ziyaret ederek bizlerden beklentilerini dinledik” ifadelerine yer verdi.

“Sahalarda olmaya devam edeceğiz”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise açıklamasında, “Bugün AK Parti heyeti olarak pazar esnafımızı dinledik. Milletvekillerimiz vatandaşlarımızın talep ve önerilerini yerinde dinledi. Esnaflarımızı dinliyor. Gerek Ankara’da çözüm noktasında gerek yerelde çözüm noktasında ne yapılabileceği konusunda bir görüş alışverişinde bulunuldu. Faydalı bir ziyaret oldu. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz sürekli vatandaşlarımızın halkımızın yanındayız. İl Başkanımız, vekillerimiz belediye başkanımız ile birlikte sürekli sahadayız. Sahalarda olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Vatandaşlarımız kendini yalnız ve kimsesiz hissetmesin diye…”

Karadeniz’in ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da yaptığı konuşmada, “Genç esnaflarımızın, genç çalışanlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Sürekli sahadayız, sürekli çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımız kimsesiz ve yalnız hissetmesin diye gecemizi gündüze katıyoruz. Gençlerimiz ile birlikte tabanı dinliyoruz. Bugün de burada vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye çalıştık. İnşallah çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi