AK Parti heyetinden engellilere ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar'daki engelli derneklerini ziyaret ettiler.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eczacı Bülent Eser ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri; Emine Çetin, Nurten Bilensoy, Ahmet Yağdıran, Abdullah Sağlam 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Altın Nokta Körler Derneği, Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Ağır Düzey Zihinsel Engelliler Derneği, Afyonkarahisar MS Hastaları Derneği, Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Koruma ve Yardımlaşma Derneği (AFDİDER) ile Engelliler ve Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Ziyaretlerde engelli bireylerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri adına konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti hükümetinin engelli vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlamak için kanun ve düzenlemeleri yaptığını belirterek, "Engelli kardeşlerimize gereken ilgi, sevgi ve saygıyı göstermek, onları iş ve sosyal hayatımızda eşit bireyler olarak görmemiz, onların tüm hizmetlerde yeterince yararlanmaları için birey olarak üzerimize ne düşerse yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Her birimiz yarın bir engelli olmaya adayız. Kardeşlerimizin her türlü eksiğinin karşılanması için çalışacağız. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi