AK Parti heyetinden Enerji Bakanı Dönmez’e ziyaret

AK Parti heyeti dün Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette doğalgaz ve Afyonkarahisar’ın enerji alanındaki ihtiyaçları masaya yatırıldı.

AK Parti heyeti dün Ankara’da Afyonkarahisar’ın enerji taleplerini görüşmek üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven de katıldı.

“Bakanımıza teşekkür ediyoruz”

Verimli geçen ziyaretin sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, “Trafo merkezleri ve özellikle doğalgaz konularında görüşmeler yaptık. Şehrimizde enerji alanında hiçbir eksikliğin ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışıyor, gerek bakanlarımız, gerekse bürokratlarımız ile sürekli istişare halinde oluyoruz. Afyonkarahisar’a çok büyük destek verdikleri için Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“Bu sorunları ilimizin gündeminden kaldıracağız”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya ise “Enerji Bakanımız ile heyet olarak çok faydalı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlimizde ki enerji sorunlarını her yönüyle görüşerek, sayın bakanımızdan destek sözü aldık. İlimizde enerji alanındaki sorunları çözmek için AK Parti heyeti olarak büyük gayretle çalışıyoruz. İnşallah bu sorunları ilimizin gündeminden kaldıracağız. İnşallah enerjiden sağlığa birçok sorununu ortadan kaldırmış bir Afyonkarahisar için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Her gelişmeyi anlık olarak takip ediyoruz”

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise “Afyonkarahisar'ımızda yaşanan her gelişmeyi anlık olarak takip ediyor, doğacak ihtiyaçları milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte tespit ederek bakanlarımızla istişare ederek çözüme kavuşturuyoruz. Sanayisi ve turizm potansiyeli her gün biraz daha gelişen Afyonkarahisar'ımızın enerji ihtiyaçlarını da yine bu minvalde Enerji Bakanımız Fatih Dönmez ile bir araya gelerek kendilerine aktardık. Afyonkarahisar'ımız için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." Dedi.

“Heybemizi doldurup öyle dönüyoruz”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da açıklamasında “Afyonkarahisar'a yapılacak enerji yatırımları konusundaki taleplerimizi ilettik. Doğalgaz konusundaki eksiklikleri aktardık. Enerji sektörü ile ilgili sorunları ve hazırladığımız çözüm önerilerini kendisine ilettik. Şehrimizdeki eksik trafo merkezleri yapılması planlanan enerji yatırımlarını hızlandırılması ve eksiklerin tamamlanması adına verimli bir ziyaret oldu. İnşallah bir çok ziyaretimizde olduğu gibi bu ziyaretimizde de heybemizi doldurup öyle dönüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi