AK Parti Heyeti Bakkaldan Alışveriş Yapıp, İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıyor

AK Parti heyeti ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için mahalle bakkallarından alışveriş yaptı, kapı kapı dolaşarak evleri ziyaret edip hem dertlerini dinlediler, hem de bakkallardan yaptıkları alışverişi takdim ettiler. Mahalle sakinleri de bakkallar da iki haftadır uygulanan projeden memnun kaldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay tarafından yaklaşık iki hafta önce başlatılan “mahalle bakkalından alışveriş yapılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılması” projesi devam ediyor.

Fakıpaşa mahallesinde kapı kapı evleri ziyaret ettiler

Bu gün de AK Parti Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Fatih Okyar, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan mahalle bakkallarından alışveriş yaptıktan sonra kapı kapı gezerek ihtiyaç sahiplerine dağıttılar. Ziyaretlerde Fakıpaşa Mahalle Muhtarı Remzi Karataş da heyete ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini gösterdi.

“İnşallah tür Türkiye’ye örnek olur”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “15 gün önce başlatmış olduğumuz yerel esnaftan alışveriş yapıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıtma projemiz bugün de devam ediyor. Projeyi başlattığımız günden bugüne kadar 10 mahallede çok sayıda aileye ulaştık. İnşallah bu projemiz Türkiye'ye de örnek olur. Bakkallarımız projemizden çok memnun kaldılar. İhtiyaç sahipleri de haliyle çok memnun. İnşallah projemiz hem Afyonkarahisar'a hem de Tüm Türkiye'ye örnek olur. Bunu tabii ki milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven bey ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde inşallah Milletvekilimiz Ali Özkaya ve Bakanımız milletvekilimiz Veysel Eroğlu ile birlikte gerçekleştireceğiz. İnşallah projemizi Afyonkarahisar'da farklı mahallelerde devam ettireceğiz. Kadın kolları, Gençlik kolları, Merkez ilçe başkanımıza, mahalle başkanlarımıza merkez ilçe teşkilatımıza, muhtarlarımıza çalışmalarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. En küçük bir hayrı olandan da Allah razı olsun” dedi.

“Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza büyük bir sevgisi var”

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven de yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu proje kapsamında bugün benim ikinci katıldığım bir mahalle ziyaretinde yine mahalle bakkalımızdan alışveriş yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık. Vatandaşlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz. Gerçekten Sayın cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir sevgi ve saygılarımı var. Onlar da bu selamı alarak bizlere kendi selamlarını iletmemizi istiyorlar. İnşallah bu kampanyamız il bazında ilçelerimiz bazında devam edecek. Sayın İl Başkanımızın ilçe başkanlarına verdiği talimat gereği ilçelerimizde inşallah bu şekilde çalışmalar devam ediyor. Ben de vakit buldukça bu kampanyaya katılacağım. Ben şimdiden emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Bakkallar da çok memnun kalıyor”

“Mahalle bakkalları her zaman söylediğimiz gibi vatandaşlarımızı belki bir ay idare edebilen alışveriş yaparak aylık ödeme yaptığı sizleri bizleri tanıyan mahallemizden birisi oluyor” diyen Yurdunuseven açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Ancak büyük marketlerde öyle bir şey kesinlikle yok. Yaptığınız alışverişin bedelini ödersiniz. Bu nedenle mahalle bakkalımız çok önemli ve toplumumuzun kilit taşlarından bir tanesi. Biz de bu amaçla mahalle bakkallarımızı destekleyelim. Mahalle bakkallarımızdan alışveriş yapalım. Küçük esnafı destekleyelim projesi çerçevesinde bu alışverişleri yapıyoruz. Onlarda memnun oluyorlar. Hem yapılan alışverişten, hem de alışverişin ihtiyaç sahiplerine gitmesinden dolayı memnun oluyorlar.

“Söz verdiğimiz gibi her zaman halkımızın yanında olacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz de şöyle konuştu; Bugün merkez Fakıpaşa mahallemizdeydik. İl Başkanımızın bu projesinin en güzel yanı gittiğimiz mahallelerdeki bakanlarımızdan alışveriş yaparak mahalle başkanlarımız vasıtasıyla muhtarlarımız vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. İl Başkanlığımızın bu projesi ile birlikte yaklaşık 10 mahallemizde onlarca ailemizle buluştuk. Bu zor günlerde bu zor şartlarda destek olalım istedik. Yine bizimle birlikte il yönetim kurulu üyelerimiz, merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimiz bu ziyaretlere devam ediyor. Yani sadece biz yapmıyoruz, yönetim kurulu üyelerimiz mahalle mahalle gezip ziyaret ediyorlar. Başlangıçta söz verdiğimiz gibi her zaman halkımızın arasında ve yanında olacağız.

İndirme bağlantısı

https://wetransfer.com/downloads/3fac7ec40f14ceafd6f4e56faa4205a320210202161330/4557aef6f25aeee4539461abf16c9b1a20210202161342/8ab99a

1 öge

Fakıpaşa mah. bakkal alışveriş.wmv

160 MB

Editör: Haber Merkezi