AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanları Toplandı
AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Emin Özbayat, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından istişare ve eğitim toplantısına katıldı.
Özbayat, yaptığı yazılı açıklamada, 81 ilin tanıtım ve medya başkanlarının katıldığı toplantının AK Parti Genel Merkez binasından düzenlendiğini kaydetti.
İstişare toplantısında tanıtım ve medya başkanlarının AK Parti'nin icraatlarının medyada duyurulması noktasında sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Özbayat, şunları belirtti:
''81 ilin tanıtım ve medya başkanının davetli olduğu toplantı 2 gün sürdü. Toplantıda başta Tanıtım Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik olmak üzere gerek teşkilatımızdan gerekse medya profesyonellerinden pek çok bilgi aldık. Toplantılar kapsamında ayrıca iletişim profesörü Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı tarafından sağlıklı bir iletişimin nasıl olması gerektiği konusunda da eğitim aldık. Eğitim ve istişare toplantısında sosyal medyanın önemi anlatıldı. Sosyal medya olgusunun yeni iletişim dünyasında sahip olduğu gücün ve etkisinin boyutları konusunda çok verimli ve benim de istifade ettiğim bilgiler verildi.
AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı olarak hali hazırda var olduğumuz sosyal medyada nasıl daha fazla ve daha verimli olunabileceği noktasında gerçekten bilgiler edindim. İnşallah bu bilgileri AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanlığı olarak pratikte de kullanmaya başlayacağız.''
Özbayat, Genel Merkez tarafından düzenlenen eğitimde aldığı bilgileri ilçe tanıtım ve medya başkanları ile yapacakları bir toplantıda paylaşacaklarını da vurguladı.
 
 
Editör: Haber Merkezi