AK PARTİ DİNAR KADIN KOLLARI SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Ürün, Av. Ali Özkaya, Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder Dinar ilçesini ziyaret ederek Kadın Kolları Başkanlığı Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ziyaretlerinin akabinde Dinar ilçesine gelen AK Partili adaylara Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’te eşlik etti.

Dinar Kadın Kolları Seçim Bürosunun açılış merasiminde konuşan Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek şunları söyledi, ‘Dinar Kadın Kollarımızın seçim bürosunu açmaktan son derece gurur duyuyoruz. Kadınlarımızın siyasetteki yerinin önemini çok iyi biliyor, kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Ak Parti’mizin başarısını kadınlarımızın üstün gayret ve çabalarına borçluyuz’ dedi.

Kadın Kolları seçim bürosunun açılış merasiminden sonra Ak Parti’nin Afyonkarahisar adayları Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliğini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliğini, Dinar Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.

Kaymakam Mustafa Şahin’i makamında ziyaret eden Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder burada İlçenin sorunlarını dinledi. Çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan çiftçilerin sulama sorunlarının gündeme geldiği ziyaret programlarında, Donbay Ovası olarak adlandırılan bölgenin kapalı sulama sisteminin yapılacağını ve farklı tarım ürünlerinin çiftçiler tarafından ekileceği belirtildi.

Dinar’ın sulama sistemlerinin kurulmasından sonra ürün çeşidinin artması gerektiğine inandığını söyleyen Akif Özkaldı, çiftçilere farklı ürün yetiştirmesi konusunda bazı özel projelerin yapılacağını kaydetti.

Milli Eğitim alanında da Dinar’ın eksiklerinin giderileceğini belirten Av. Ali Özkaya ise ziyaret programında, İmam Hatip Lisesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması gerektiğini, Dinar’da bulunan okul ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

AK Partili beş aday İlçe Kaymakamı ziyaret, akabinde Gazi ve Şehit derneklerini, engelliler derneğini ve Ticaret Odasını ziyaret ettiler.







Haber Foto İsmail Yılmaz Umut Haber.

 

Editör: Haber Merkezi