AK PARTİ BASIN TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olarak düzenledikleri basın toplantılarına devam ediyor. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Hüseyin Sezen ve Mustafa Ötken’in birlikte yaptığı toplantıda parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunuldu.

 

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İl Başkanlığı olarak yoğun bir haftaya girdiklerini söyleyen İl Başkanı Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Hüseyin Tutumlu ve Hüseyin Sezenle birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Parti çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ötken, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını dile getirdi. Ötken, “AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak yoğun bir haftayı geride bıraktık. Geçtiğimiz bir hafta boyunca gece gündüz demeden vatandaşlarımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Milletvekili adaylarımız ilçe, belde, köy ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızla bir araya gelen adaylarımız son 13 yılda yapılan yatırımlardan bahsederek, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi düşünülen projelerden bahsediyorlar.Dinar ilçemizde Milletvekili adayımız Ali Özkaya Bey için yüzlerce kişinin katıldığı bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Dinar halkı yoğun ilgi gösterirken, 7 Haziran seçimlerinde Özkaya’nın yanında yer aldıklarını açık açık beyan ettiler” diye konuştu.

 

İLİMİZİN DE İÇİNDE BULUNDUĞU PROJELER AÇIKLANDI

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in düzenlediği basın toplantısı ile EGEGEP projesini açıkladığını söyleyen Ötken, toplantıya Milletvekili adaylarının ve parti teşkilatlarının tam kadro katıldığını ifade etti. Ötken konuşmasını şöyle sürdürdü; “İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven düzenlediği basın toplantısı ile EGEGEP projesinin tanıtımını yaptı. Milletvekili adaylarımız ve parti mensuplarımız basın toplantısında İl Başkanımıza eşlik ettiler. AK Parti İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven, beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Bekir Yeşilay’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Milletvekili adaylarımız Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret ederek, iş yeri sahipleri ve işçilerle bir araya geldiler. Milletvekili adaylarımız işçilerimizin sıkıntılarını dinlediler.”

 

BAKAN AVCI VE MİLLETVEKİLİ ÇAVUŞOĞLU PARTİMİZİ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun partiyi ziyaret ettiklerini belirten Ötken, “AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Seçim işleri değerlendirme toplantısı yaptı. İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz başta olmak üzere ilçe başkanlarımız ve seçim işleri başkanları katıldı. Yine Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, ilimizde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Sinanpaşa ilçesinde geniş katılımlı bir miting düzenleyen Bakanımız daha sonra il başkanımızı ziyaret etti ve ardından teşkilat mensuplarımızla toplantıda bir araya geldi. Milletvekili adaylarımız ilçe, belde, köylerimizdeki şenlik, şölen, festival, düğün gibi birçok etkinliğe katılarak vatandaşlarımızla bir arada oldular. Etkinliklere İl Başkanımız da katılarak Milletvekili adaylarımızı yalnız bırakmadı” diye ifade etti. Tanıtım Medya Başkanı Ötken konuşmasının ardından Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu ile Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Editör: Haber Merkezi