AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları 2023 için sahaya indi

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları üye ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Hafta sonu sahada geçiren teşkilatlar derviş paşa ve Kasımpaşa mahalle sakinlerini ziyaret ettiler.

AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatları, her kademesiyle ilimiz merkez dahil 18 ilçemizde sokak sokak, kapı kapı gezerek gönüllere misafir oluyor. Üye ziyaretleri kapsamında AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları hafta sonunu sahada geçirdi. Dervişpaşa ve Kasımpaşa mahallelerinde sokak sokak gezen kapıları çalarak vatandaşlara hal ve hatırlarını soran AK Parti teşkilatları vatandaşların teveccühüyle karşılaştı.

Teşkilatlar tam kadro sahada

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri hem hükümetin icraatlarını hem de Afyonkarahisar Belediyesi'nin faaliyetlerini anlattılar.

“Sokak sokak gezerek kutlu davamızı anlatıyoruz”

Programda bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, "Kapı kapı, sokak sokak gezerek büyük ve kutlu davamızı anlatmaya Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını kıymetli hemşehrilerimize iletmeye devam edeceğiz" dedi.

“AK Parti 2023’e hazır”

AK Parti milletvekili Ali Özkaya da "Aşkınan Çalışan Yorulmaz" diyerek çıktığımız bu yolda sokak sokak, kapı kapı gezerek milletimize hükümetimizin çalışmalarını içeren broşürlerimizi ulaştırdık. Bugün bir kez daha gördük ki AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları 2023'e hazırdır" diye konuştu.

“Nice zaferler için durmak yok yola devam”

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise "AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatları, her kademesiyle şehrimizde sokak sokak, kapı kapı gezerek gönüllere misafir oluyor. 2023 ve daha nice zaferler için durmak yok yola devam!" dedi.

“Derdi olana derman olmak istiyoruz”

Merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise "Tevazu ve Samimiyet diyerek çıktığımız yolda hizmet aşkıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Kapı kapı gezerek vatandaşlarımızı dinledik. Derdi olana derman olmak gönüllerde yer edinmek istedik. Afyonkarahisar için teşkilatımız ile var gücümüzle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi