Ak Parti adayları İftar çadırında halkla birlikte

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarları bu kez de Cumhuriyet Mahallesinde yapıldı. Afyonkarahisar Belediyesi'nin büyük ilgi gören mahalle iftarları kaldığı yerden devam ediyor. İlki Osmangazi Mahallesinde daha sonra Yarenler, Yunusemre ve Bayatçık Mahallesi'ne düzenlenen mahalle iftarları son olarak Cumhuriyet Mahallesi 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin bahçesinde gerçekleşti.

BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ESİNTİLERİ YAŞANDI

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ile genç, çocuk, yaşlı, kadın demeden çok sayıda mahalle sakininin katıldığı iftarda birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı.Mahalle iftarında Cumhuriyet Mahallesi sakinleri Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu adeta bağrına bastı. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Aday Adaylarının tanıtımının da yapıldığı programın açılış konuşmasını Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fehmi Yurtyapan yaptı. Muhtar Fehmi Yurtyapan, geceye katılan konukları mahallelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydederek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının beşincisini Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiklerini ifade ederek programda 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti Afyonkarahisar Adaylarının tanıtımının düzenlenmesinden ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade etti.

TÜRKİYE'DE BÖYLE BİR SALON YOK

' Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'ni ilimize kazandıran Bakan Eroğlu'na şükranlarını sunarak konuşmasına devam eden Başkan Burhanettin Çoban, İçinde bulunduğumuz arazi, 22 bin metrekare civarında. Hatırlanacağı üzere burada eski Sigorta Hastanemiz bulunuyordu. Bizim de şiddetle bir spor salonuna ihtiyacımız vardı. Ancak Sağlık Bakanlığı arazinin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devrine bir türlü izin vermiyordu. Sayın Bakanımız iki kez aradı olmadı, üçüncüsünde tabiri caiz ise 'resti' çekti ve imzalandı. Bakanımızın sayesinde, milletvekillerimizin üstün gayreti ile salonumuz ve gençlik merkezimiz tamamlandı. Geçici kabulü yapıldı. Müteahhit firma bana böyle bir salonun Türkiye'de olmadığını, en güzel salonlardan birinin Afyonkarahisar'a yapıldığını ifade etti. İnşallah bu salon, hem mahallemize, hemde Afyonkarahisarımıza hizmet edecek. Dolayısıyla bu konuda destek olan Sayın Bakanımıza, Değerli Milletvekillerimiz Ali Özkaya Bey ve Hatice Özkal Hanımefendiye canı gönülden teşekkür ediyorum diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR 24 HAZİRAN'DA DESTAN YAZACAK

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları da birer teşekkür konuşması yaptı. Programın son konuşmacısı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu oldu. 24 Haziran seçimlerinin basit bir seçimden ibaret olmadığını, tarihi bir seçimin yapılacağını kaydeden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bu seçim devletimizin bekası, milletimizin istikbali ve istiklali için çok önemli. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar'ı çok seviyor. Konuşmasında her zaman Biz Afyonkarahisar'dan yola çıktık diyor. Afyonkarahisar Cumhuriyetin kurulduğu, istiklalin kazanıldığı topraklar. İnşallah Afyonkarahisar 24 Haziran'da destan yazacak. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Söz verdiğimiz her şeyi yapıyoruz. Şu ana kadar dünyada bu kadar sürede en çok baraj ve göletin yapıldığı yer Afyonkarahisar.... Bizler Allah'ın rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Sizlere hizmet etmek ibadettir. 600 tane İSKİ'de, 7500 tane Bakanlıkta ve DSİ'de şu anda 8100 tane tesis açarak dünyada en çok tesis açan bir bakan unvanına sahibim. Bu kardeşiniz; 525 baraj, 1000 gölet, 4500 dere ıslahı, 6,5 milyon hektar sulama ile 4 milyar fidanı toprakla buluşturan ve nice nice yatırımları yapan bir kardeşiniz. Yaparsa AK Parti yapar. Bu vesile ile bizleri iftara ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a, AK Parti Milletvekili Aday Adaylarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran Cumhuriyet Mahallemizin sakinlerine en derin sevgilerimi sunuyorum diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi