AK Gençlerden 18. Yaş günü sürprizi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları teşkilatı, 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan gençlerin 18. Yaş günlerinde doğum günü sürprizi için kapılarını çaldı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen Afyonkarahisar il ve ilçelerinde AK Parti’nin kurulduğu yıl aynı gün doğan gençlerin “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18’’ sloganıyla doğum günlerini kutlandı.

“Hedefimiz milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik”

Afyonkarahisarlı gençleri tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, “milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Hedefimiz ülkesine, inancına ve kültürüne sahip çıkan gençlere yarınlarımızı emanet etmektir” dedi.

“Mahcup olmayacağız”

Karahan sözlerini, “AK Parti gençlerden aldığı enerji ve güçle insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek reform üzerine reform yaptı. AK Parti, tarihi yatırımlara imza attı ve biz gençlere güvenerek dünya beşten diyerek küresel adaletsizliğe karşı geldi. AK Parti bize güvendiği için 2071 vizyonunu bize emanet etti. Biz de Allah’ın izni ile bu güveni ve bu emanetleri boşa çıkarmayacak ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bu aziz millete mahcup olmamak adına ülkemizi daha ileri seviyeye taşımak adına çalışacağız” ifadeleri ile noktaladı.

Editör: Haber Merkezi