"AH YALAN DÜNYA DA" TİYATROSEVERLE BULUŞUYOR
Bu sezon sergileyeceği "Ah Yalan Dünya da" isimli oyunun hazırlıklarının tamamlayan Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, Cuma günü yapılacak gala programıyla tiyatroseverlerle buluşacak.
 Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, yepyeni bir oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Yaklaşık üç ay süren prova çalışmalarının ardından hazırlıklarını tamamlayan Belediye Şehir Tiyatrosu'nun gönüllü oyuncuları, "Ah Yalan Dünya da" isimli oyunun ilk gösterimini Cuma günü gerçekleştirecek. Rehberlik Araştırma Merkezi'nde yapılacak gala programı saat 20.00'da başlayacak. Üç yıldır komedi tarzında oyunlar sergileyip, seyircisini gülümseten Belediye Şehir Tiyatrosu, bu yıl seyircilerini hüzünlendirecek.
Merhum Üstat Neşet Ertaş'a ithaf edilen oyunun yazar ve yönetmeni Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas, tüm tiyatroseverleri oyunu izlemeye davet etti.
Geçen sezon 7 bin seyirciye ulaşan izleyici sayısını bu sezon 10 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Elmas, "Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi olarak, yakaladığımız bu başarıya destek veren Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a ve Kültür Sosyal İşler Müdiremiz Emel Sarlık'a teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Ayrıca şahsım adına ekibimde yer alan, kıymetli vakitlerini ve gayretlerini hiçbir karşılık beklemeden tiyatroya sarf eden sevgili arkadaşlarım ve sahnedaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim" dedi.
Editör: Haber Merkezi