AGD'den Başkan Çoban'a ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz ay gerçekleşen olağanüstü genel kurulun ardından oluşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yeni yönetimini makamında kabul etti.

Ziyarete Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları'nın yanı sıra Murat Emre, Burak Aydın, Volkan Gündüz, Süleyman Servet Kocaerkek ve Hamza Top katıldı.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Mehmet Abdioğulları, yönetim olarak ilk ziyaretlerine Ankara'dan başladıklarını kaydetti. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Afyonkarahisar Milletvekilleriyle bir dizi görüşmelerde bulunduklarını hatırlatan Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, Bakan Eroğlu ve Milletvekillerimiz tarafından çok sıcak karşılandıklarını ifade etti.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, basın camiasının sorunlarının çözümü noktasında dernek olarak gereken çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerini sözlerine ekledi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Yeni yönetimle birlikte derneğe de yeni bir heyecan geldiğini söyleyen Başkan Burhanettin Çoban ise "Görev süremizde üç yılımızı doldurduk. Üç yıl içerisinde kimse 'Belediye Başkanımız falanca basını karşısına aldı veya demokratik dışı tavırlarla onları reddetti, belli bir gurubu da sürekli destekledi, arka çıktı 'diyemez. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki; basın her zaman lehimizde yazar, aleyhimizde yazar, sever, sevmez, beğenir, beğenmez, yol gösterir, eleştirir. Bunların hepsini bu güne kadar saygıyla karşıladık. Derneğin çalışmalarına belediye olarak, Belediye Başkanı olarak gerekse de Burhanettin Çoban olarak destek olmaya hazırız" diye konuştu.
Afyonkarahisar basın camiasında böyle bir oluşumun yer almasının hem halkımızda, hemde il yöneticilerinde memnuniyet uyandırdığına dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban;"Afyonkarahisar kamuoyunda böyle bir oluşumun olması halkımızı da sevindirdi. Biz yöneticileri, ayrıca sevindirdi" dedi.
Derneğin akreditasyonu tamamlamasının güzel bir gelişme olduğunu ifade eden Başkan Çoban; "Sevilen, sayılan takdir edilen arkadaşlarımızın Ankara'da ki resmi kurumlar nezdinde de bu tür akreditasyon sahibi olması sevindiricidir" dedi.
Editör: Haber Merkezi