“Afyon’un Milli Görüş’e İhtiyacı Var!”

Saadet Partisi Afyonkarahisar 6. Olağan Kongresi Kamil Miras Anadolu Lisesi Salonu’nda büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Üyesi ve Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş, GİK Üyesi Mesut Dağ, Afyon eski Milletvekili Osman Hazer, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ve çevre illerden Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatları katıldı.

Kongre sonucunda, uzun yıllardır il başkanlığı vazifesini büyük bir gayretle sürdüren Adnan Şenel görevini Beytullah Karataş’a devretti.

‘’SEÇİMLER İÇİN DEĞİL; GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını görevini devreden il başkanı Adnan Şenel yaptı. Dünyada süre gelen tüm olayların belli güçler tarafından planlandığını dile getiren Şenel, “Mesela Arap Baharı ve Suriye olayları, enerji savaşları ve küresel savaşlar, doların ve faizin yükselmesi güncel yaşanılan olayladır. Kimin ABD Başkanı olacağı, Türkiye’de insanların vereceği oya göre kimin vatan haini kimin vatan sevdalısı olacağı ve nice olaylar bir planın parçasıdır. Bu plan Ortadoğu projesidir. Onun için biz siyasi parti olarak bunlara dikkat çekmemiz lazım. Bugün planı kuranlar amaçlarına ulaşabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar ve yapacaklar. Bizim buna karşı yapacağımız tek şey hakka dayalı yeni bir dünya kurmak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğimizi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Biz milli görüşün tek temsilcisi SP olarak Erbakan hocamızın da ifade ettiği gibi seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu açıdan dünyadaki tüm makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu bilerek millete hizmet ediyoruz. Başta ekonomik sıkıntılarımız olmak üzere ülkemizde ne kadar sorun varsa bunların tek çözüm yolu var o da Saadet Partisi’nin iktidarı.” dedi.

Toplantıda önceki yönetim kurul raporları tek tek okunarak oy birliğiyle ibra edildi.

“AFYONKARAHİSAR’IN MİLLİ GÖRÜŞ’E İHTİYACI VAR!”

Saadet Partisi Afyon İl Başkanlığına seçilen Beytullah Karataş yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Afyonkarahisar medeniyetin izlerini her köşesinde görebildiğimiz tarih kokan sokaklarıyla ve manevi önderleriyle çok önemli bir coğrafyadadır. Afyonumuz; samimiyetin, sıcaklığın ve muhabbetin hiç azalmadığı aksine ekmeğini, aşını paylaşmayı bilen, insanı sadece insan olduğu için sevenlerin bir arada olduğu bir memlekettir. Milli Görüş bu topraklarda mayalanmış, filizlenmiş ve her zaman milletimizin gönlünde yer etmiştir. Rahmetli Erbakan Hocamız bu topraklara özellikle yatırım yapmış ve çiftçiye, hayvancılıkla uğraşan vatandaşımıza her zaman değer vermiştir. Milli Görüş’ün ülkemizde üretime değer vermesinin bir göstergesi olarak iktidarı döneminde ilk açılan şeker fabrikalarından birini de Afyon’a kurması Milli Görüş’ün Afyonkarahisar’a verdiği değeri gözler önüne sermektedir. Bütün bunlardan hareketle Afyon Milli Görüşü ve Saadet Partisi’ni, Milli Görüş’te Afyon’u çok iyi bilir. Siyaset, yanlışı düzeltmeyi, doğru için direnmeyi, hakikat için diretmeyi gerektirir.

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu öncülüğünde Afyonkarahisar için çok güçlü ve kesin bir şekilde ‘Saadet Vakti’ diyoruz.

Zamanı, mekânı ve insanı; Saadet Partisi ile buluşturmak için, Afyonumuzun 18 ilçesinde, 42 beldesinde, 420 köyünde ve 443 mahallesinde varımızı yoğumuzu ortaya koymaya söz veriyoruz.”

“ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”


Saadet Partisi YİK üyesi Fethullah Erbaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ın anlatmakla bitmeyecek kadar güzellikleri var. İdarecilerimizin önemi çoktur. Bizler toparlanıyoruz, birilerine bir yetki veriyoruz o yetkiyi kullanan da Allah için kullanırlarsa Erbakan hocamız gibi elbette hem ülkemize hem İslam Âlemine büyük faydalar getirir. Ama onun dışında ne için çalışırlarsa çalışsınlar hiçbir şey getirmez. Bugün içinde bulunduğumuz 19 yıllık iktidarları döneminde öyle fırsatlar geldi önlerine ama bu fırsatları çarçur ettiler. Sonunda döndük baktık eskiden küçümsediğimiz Kore gibi Hindistan gibi birçok ülkeler bizi geçtiler. Bunu düzelmek için ülkemizi Allah için sevmemiz lazım ve çalışmalarımızı da sadece Allah için yapmamız lazım.”


“SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR’DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYOR”


Genel kurul toplantısının son konuşmasını Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan yaptı. Saadet Partisi’nin en zor döneminde Afyonkarahisar’da 10 yıl boyunca görev yapan Adnan Şenel’e teşekkür eden Doğan, “Kongre sonucu delegelerimizin onayıyla genç bir kardeşimiz İl Başkanlığına seçilecektir. Samimiyetine ve heyecanına şahit olduğumuz kardeşimize yapacağı tüm çalışmalarda kolaylıklar diliyorum. Tecrübe ve heyecanın bir araya geldiğine inandığım bu kongreyle Saadet Partisi Afyonkarahisar’da birinci parti olabilmek için gerekli tüm çalışmaları en iyi şekilde icra edecektir.” diye konuştu.

Kongre sonucunda yapılan oylamanın ardından delegelerin tamamının oyunu alan Beytullah Karataş İl Başkanı olarak seçildi.

Editör: Haber Merkezi