AFYONKARAHİSARLILAR PENDİK'DE BULUŞTU... 

Pendik Afyonkarahisarlılar Derneği' nin (AFKAYDER) ile  Pendik Belediyesinin  ortaklaşa düzenlemiş olduğu 'Afyonlular Gecesi' etkinliği 23 Ocak Cuma akşamı Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşti.  

Katılımın yoğun olduğu geceye Pendik Belediye Başkanı Sn Dr.Kenan Şahin,Sinanpaşa Belediye Başkanı Sn Murat Karakoyun,Marmara Afyonkarahisarlılar Fedarasyonu Genel sekreteri Sn Numan Benek ,Siyasi Parti Temsilcileri ile Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri,Basın Mensupları katıldı. 

Program Afkayder Başkanı Sn Ömür Gülsevenin Açılış konuşması ile başladı.Afkayder Başkanı Sn ömür Gülseven konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.Afkayder Başkanının ardından kürsüye çıkan,Pendik Belediye Başkanı Sn Kenan Şahin  konuşmasında Dernek faaliyetlerinin belediyemiz tarafından destekleneceği söyleyerek,geceye yoğun katılıma dikkat çekti. 

Geceye muhteşem bir katılım gösteren Afyonlular SAlonu hınca hınç doldurdu . 

Gece AFkayder Akıncılar Zeybek ekibinin muhteşem gösterisi ile başaladı...Ayakta alkışlanan AFKAYDER ZEYBEK EKİBİ katılımcılara unutulmaz bir gösteri sergiledi. Sn .Ali Kaymaz'ın hazırladığı mizansen ve kareografide Akincilar izleyicilere duygu yüklü anlar yasatti.

Gecenin finalinde ise TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya Sahne aldı . 

Makbule Kaya’nın seslendirdiği, Ege Türküleri ile verdiği konser  ile gece sona erdi. 

Pendik Afyonkarahisarlılar Derneği' nin (AFKAYDER) ile  Pendik Belediyesinin  ortaklaşa düzenlemiş olduğu 'Afyonlular Gecesi'nin ardından, katılımcılar; bu ve buna benzer organisazyonların devam etmesi gerektiğini belirterek,düzenlenen geceden memnuniyetlerini belirttiler. 


https://www.youtube.com/watch?v=SbU0weMYcdk  

https://www.youtube.com/watch?v=0rGcyrgDQYo


 







Editör: Haber Merkezi