Afyonkarahisar’ın Ekonomisi Vali Tutulmaz’ın Başkanlık Ettiği Toplantıda Değerlendirildi.

Afyonkarahisar’daki ticaret, sanayi ve ekonomi alanında gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirmek ve geliştirmek adına Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında bir istişare toplantısı yapıldı.

Afyon Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile Afyonkarahisar ekonomisine yön veren diğer Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri katıldı.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan istişare toplantısında Afyonkarahisar’ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasına yönelik olarak bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması gereken tüm çalışmalar görüşüldü.

Afyonkarahisar’ın tanıtımla birlikte çok daha ileriye gittiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Tutulmaz; “Afyonkarahisar sanayi, ticaret, turizm ve sağlık gibi birçok alanda potansiyele sahiptir. Afyonkarahisar’da geçmiş dönemlerde önemli çalışmalar yürütülmüş, ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki yapılan çalışmalarla yetinilmemesi gerektiğini düşünerek tanıtım, pazarlama ve ticaretle ilgili çalışmalara yoğunlaştık. Bu konuda da önemli hizmetler ortaya koyduk. Tüm bu çalışmaları Afyonkarahisar’ın tüm paydaşları ile birlikte başardık. Ben inanıyorum ki bu birlik ve beraberlik ortamında çok daha fazla üretecek, çok daha fazla tanıtacak, çok daha fazla ticaret yapacağız ve neticede gelişerek kalkınacağız. Böylelikle Anadolu’nun en güzel ve en önemli şehri olan Afyonkarahisar’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Ben bu gayret içerisinde olan herkese teşekkür ediyorum. Kendilerine bu önemli hedeflerinde her zaman destek vereceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

Toplantı Afyonkarahisar’ın ekonomisine yön veren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden alınan istek, talep ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi