Afyonkarahisar’ın Alışveriş Sitesi albikere.com Hızla Büyüyor

Afyonkarahisar’ın yeni markası, Türkiye’nin alışveriş sitesi albikere.com desteklerle büyüyor. Mağaza sayısının ve yapılan alışverişlerin sayısının her geçen gün arttığı albikere.com’un koordine edildiği Afyon Eğitim Vakfı’nı programları kapsamında sık sık ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, sitenin mevcut durumunu ve gidişatını yakından takip ediyor.

Bu kez Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş ile sitenin koordinasyonun yapıldığı Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, Başkan Zeybek ve Rektör Karakaş ile sitenin mevcut durumunu, yapılması gereken çalışmalar istişare etti.

Sayın Valimiz Şehrimize Değer Kattı

Yapılan ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan ve “Afyonkarahisar’a geldiği andan itibaren, şehrin ticaretine, sosyal yaşamına çok ciddi katkılar sağlayan Valimiz Gökmen Çiçek’e sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: “Kadın Kültür Evleri ile birlikte ilçelerimizde açılan kooperatiflerle yeni bir hareketlilik yaşandı ilçelerimizde. Kadınlarımıza verdiği destekle onların kendilerine kazanç elde etmelerinin önünü açtı. Şimdi yeni bir adım daha atıldı. Albikere.com internet sitemiz ile üniversite öğrencilerimize burs desteği verilecek. Hem alışveriş hem hayır olacak. Ben emekleri, gayretleri ve şehrimize kattığı değer için Sayın Valimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Burs Verilecek Olması Bizleri Sevindirdi

Daha sonra söz alan ve Vali Gökmen Çiçek’in şehre gelir gelmez Afyonkarahisar’da ciddi anlamda bir dinamizm oluşturduğunu kaydeden Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş: “Bu konuda birçok başlık var ama bunların başında Kadın Kültür Evleri geliyor. Kadın kültür Evleri ile Afyonkarahisar’ın kültürel hayatına dokunan ve bunun yanında da kadın kooperatifleri ile üretime dokunan bu iki organizasyon Afyonkarahisar’ın kültürel ve ekonomik hayatına ciddi bir dinamizm kazandırdı. Aynı zamanda bir motivasyon kaynağı haline geldi. Bu anlamda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Albikere.com e-ticaret internet sitesinin kurulması ve elde edilecek kar ile öğrencilere burs verilecek olması bizler açısından oldukça mutluluk verici ve heyecanlandırıcı bir gelişme. Üniversite Danışma Kurulu’nda da burs meselesini konuşmuştuk. Arkasından böyle bir gelişme olması bizi gerçekten sevindirdi. Hem üretime, hem işbirliğine hem de hayra vesile olacak bir gelişme. albikere.com’un kısa sürede hızla büyüyor olması da bizleri sevindirdi. Sayın Valimiz başta olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Yeni Markası Yapmakta Kararlıyız

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyon Eğitim Vakfı, siyasiler, STK’lar, iş insanlarının desteği ile tüm şehir bir ve beraber hareket ederek hep birlikte kurduğumuz albikere.com her geçen gün büyüyor. Hem öğrencilerimize burs vermek hem de ticari hayata katkı sunmak üzere hayata geçirdiğimiz internet sitemize şuana kadar 400 firma mağaza açtı. Alışveriş sayımızda da her geçen gün artış oluyor. Ben desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Belediyesine, üniversitemize, tüm iş inşalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Niyetimiz halis, bizler elbirliği ile albikere.com’u Türkiye’nin yeni markası yapmakta kararlıyız.

Tüm Vatandaşlarımız Siteyi İncelesinler

Eski Orman ve Su İşleri Milletvekili Veysel Eroğlu’da Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek, albikere.com internet sitesinin koordine edildiği ofiste sitenin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Sitenin çok kısa bir sürede Türkiye’nin en popüler sitesi olacağına inandığını ifade eden Eroğlu: “Tüm vatandaşlardan ricam siteyi ziyaret etmelerini ve fiyatları incelemelerini istiyorum. Afyonkarahisar’ın meşhur lezzetlerini, üretilen her ürünümüzü artık çok kolaylıkla buradan alabileceksiniz. Be Sayın Valimize emekleri ve böyle bir siteyi şehrimize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Gelirleriyle burs verilecek olması bizleri ayrıca gururlandırıyor. Hayırlı uğurlu, bereketli olsun” dedi.

Eski Orman ve Su İşleri Milletvekili Veysel Eroğlu ziyareti sırasında ilk alışverişini de burada yaptı. Eroğlu’nun tercihi kadın kooperatifinin ürünlerine oldu.

Editör: Haber Merkezi