“Afyonkarahisar’ımız İçin Hazırız”

Araç ve İş Makinelerimiz Kışa Hazır

Belediyemiz kış aylarının gelmesiyle zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te asfalt şantiyesi alanında yapılan hazırlıkları inceledi bilgiler aldı.

Fen İşleri ekipleri, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve vatandaşlarımızın daha huzurlu bir kış geçirmeleri için almış olduğu tedbirleri tamamladı. Rahat bir kış dönemi geçirmek için şimdiden hazırlıklarını tamamlayan ekiplerimiz Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile bir araya geldi, yapılan hazırlıkları aktardı. Yol ve asfalt birim sorumlusu Onur Sürüç’ten brifing alan Başkanımız Mehmet Zeybek tüm gücümüzle sahada olacağız mesajı verdi.

Vatandaşlarımızın zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmetlerini aralıksız sürdürecek. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı- yükleyiciler, traktörler, bin ton solisyon, bin ton tuz ve 150 personel ile 7/24 kesintisiz çalışma gerçekleştirilecek.

“BEREKETLİ BİR KIŞ DÖNEMİ GEÇİRMEMİZİ DİLİYORUM”

Başkanımız Mehmet Zeybek konuya ilişkin açıklamasında deneyimli bir ekip ve ekipman ile kışa hazır olduklarını belirterek; “150 kişilik ekip ve gerekli ekipmanlar ile kışa hazırız. Kar yağışı gelmeden daha önceki yıllarda olduğu gibi hazırlığımızı yaparak bekliyoruz. Cenab-ı Hak versin, yağış berekettir. Kar yağması yer altı sularının artması için faydalı. Ekiplerimiz kar ile mücadele için hazır bekliyorlar. Kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yıl kar ile mücadelede bir sıkıntı yaşamadık. Diğer birimlerdeki ekipmanlar ile de iş birliği yapılacak ve irtibat halinde olacağız. Bereketli bir kış dönemi geçirmemizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi