“Afyonkarahisar’ımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz.”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir yazılı basın açıklamasında:

Geçen hafta bazı yerel basın organlarında MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın il başkanlığı basın toplantısında Zafer Partimizin değerli belediye il meclis üyesi Ahmet Yılmaz Kasap’la ilgili; “Bu arkadaşımız gitmeden önce biz disiplin kurulu kararıyla ağabeyimizi partiden zaten ihraç etmiştik.” açıklamasını esefle ve üzüntüyle okuduk.

Hiçbir şekilde gerçek olmayan bu haberi değerli meclis üyemiz Ahmet Yılmaz Kasap ağabeyimize iletip bu yalan açıklamayı tekzip etmesini talep ettiğimizde bizlere: ” 53 yıl hizmet verdiğim Türk milliyetçiliğinde benim şahsımı ve karakterimi bütün Afyonlular bilir, bu tarz yalan açıklamalarla uğraşmaktansa bizler şuan gelecek kaygısı yaşayan Türk gençlerini ve fakirleştirilen, 13 milyon sığınmacı ile asimile edilmeye çalışılan Türk milletini konuşalım ve çalışmalarımıza devam edelim. Değerli hemşerilerimiz zaten gerçekleri biliyor.” demiştir.

Zafer partisi olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar'da herkese temiz siyaseti göstermek adına çıktığımız bu yolda gerçek dışı açıklamalarla bizi kirli siyasete çekmeye çalışanları yok sayarak Afyonkarahisar’ımız için çalışmaya devam ediyoruz.

CAMBAZA BAK STRATEJİSİYLE GÜNDEM Mİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEKTESİNİZ

Bu vesile ile Zafer partisi İl Başkanlığı olarak Cumhur ittifakı belediye meclis üyesi arkadaşlara bir soruyu sormak istiyoruz:

Türk ihale kanununda geçmiş teamüllerde tasfiye kararı almış ve teminatını yakmış firmalara ihale verilmezken, yeni yapılacak millet kütüphanesini 21 milyonluk ihale sonrası alan firmanın aylarca beklemesi, tasfiye kanunun çıkması sonrası aynı ihaleye 3 firma katılırken 43 milyon TL ye tasfiye kararı alan, teminatını yakan aynı firmaya verilmesini halkımıza nasıl açıklayacaksınız?

Bu tarz bilgileri tartışmaya kapatmak adına böylesi 21 gün bekleyip ürettiğiniz yalan bilgilerle, cambaza bak stratejisiyle gündem mi değiştirmek istemektesiniz?

Sizleri kavga üzerine siyaset yapmaktan vazgeçip şuan fakirleştirilip kuyruklarda beklettiğiniz Afyon halkının, masraflarını ödeyemediği için işletme kapatan esnaflarımızın, tarlasından ve hayvanından vazgeçen çiftçimizin sorunlarını çözmeye ve 13 milyon kaçak ve sığınmacı ile yapılan sessiz istilayı durdurmaya davet ediyoruz.

Saygılarımla

Mevlüt Tekdemir

Zafer Partisi İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi