“Afyonkarahisar’ı kadınanalarımızla birlikte yöneteceğiz”

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Karayolları 31. Bölge Müdürlüğü, Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği, Adliye, Meteoroloji İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Koçak’a İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, GİK Üyesi ve İGM adayı Alper Yağcı ve beraberindeki heyet eşlik etti.

İlk olarak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Koçak, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Koçak, kurum çalışanlarına karanfil dağıttı. Program kapsamında ikinci olarak Karayolları 31. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Koçak, istişarede bulundu.

Program Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği ziyareti ile devam etti. Koçak, tesisin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Havası ve suyu temiz bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını belirten Koçak, projeleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Koçak kurum ziyaretlerineAdliye, Meteoroloji İl Müdürlüğü ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi