“Afyonkarahisar’ı Gençlik ve Spor Şehri Yapıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ilimizin ve ilçelerimizin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile alakalı taleplerini Bakan Kasapoğlu ile görüştüler.

Görüşme ile alakalı açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Sayın Bakanımıza öncelikle ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. İlimiz genelinde özellikle belediyelerimiz tarafından yürütülen gençlik ve spor ile alakalı yatırımları içeren dosyamızı Milletvekilimiz İbrahim Bey ile birlikte bakanımıza sunduk. Sağ olsunlar kendileri konulara yakın ilgi göstererek, taleplerimizin takipçisi ve destekçisi olacağını söyledi. Afyonkarahisar ve ilçelerimiz de devam eden projeler ile çok faydalı bir görüşmeyi Bakanımız ile gerçekleştirdik. Şimdiden kıymetli Bakanımıza ilgisi nedeniyle teşekkür ediyorum. Şehrimizi Spor şehri yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, İnşallah göstermeye de devam edeceğiz. Şehrimiz son 20 yılda gençlik ve spor alanında Cumhurbaşkanımızın destekleriyle önemli yatırımlar aldı, almaya da devam ediyor. İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz ile Afyonkarahisar için çalışıyoruz” dedi.

“Büyük İşler Başaracağız”

Milletvekili Yurdunuseven ise ziyaret ile alakalı şu açıklamalarda bulundu; "Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve teşkilatımızın her kademesiyle Afyonkarahisar'ımız ve ilçelerimiz için yatırım çalışmalarımızı ve doğabilecek ihtiyaçları tespit ederek çözüm üretmeyi sürdürüyoruz. Bu minvalde öncelikle teşkilatımızın tüm kademelerine ve milletvekillerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde milletvekillerimiz ile Afyonkarahisar'ımızda yaptığımız bu istişareler neticesinde bakanlarımızın ve bürokratlarımızın kapısını çalıyor neticesinde istediklerimizi alıyoruz. Milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte ziyaret ettiğimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile planladığımız yatırımları ve projeler üzerine verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Öncelikli projelerimiz arasında olan AFSÜ içerisine yurt yapılması ve diğer projelerimiz üzerine neler yapabileceğimizi konuştuk. Afyonkarahisar'ımızda birçok anlamda büyük yol katettik. Devamında da büyük işler başaracağız. Bütün bu çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm bakanlarımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi