Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımı ile Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram görevi Oğuz Kaan Diler’e devretti.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım katıldı. Devir teslim töreninde konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu güç ile beraber devletimize ve milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Ülkü Ocakları her zamankinden daha güçlü ve kuvvetlidir. Bir taraftan Türkistan davasına düşman olanların, Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın Çin’in Ülkü Ocakları’nı hedef tahtasına koymasından da gurur duyuyoruz. Çünkü biz kuruluş felsefemize bağlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Devlet Bahçeli ’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Onlar bizi hedef tahtasına koyduklarına göre doğru yoldayız demektir. Hedeflerimize ulaşmak için çalışmaktayız” ifadelerine yer verdi.

“Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı”

Yıldırım, “Bugün Ocağımıza geldikten sonra ciddi anlamda genç bir nüfusun bizlere karşıladığını gördük. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Artık aileler çocuklarını getirip ocağa teslim ederek; devletine ve vatanına faydaları birey olsun istiyorlar. Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı. Eğitimlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz ve dini değerlerimizin öğretilmesi üzere gençlerimize önemli bir eğitimden geçiyoruz. Bir taraftan bağımlılık ile mücadelede Ülkü Ocaklarımız en ön safta mücadelesini devam ettirmektedir” dedi. Eski Ocak Başkanımız A.Timur ve Yönetimine şimdiye kadar Afyonkarahisar da Ülkücü hareketi lakıyla temsil ettiklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak yeni göreve getirilen Oğuz Kağan Diler’e de başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi