Afyonkarahisar Sömestir Cup Sona Erdi

Spor şehri Afyonkarahisar’da yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen Afyonkarahisar Sömestir Cup ödül töreni ile son buldu.

Geleceğin futbolcuları Afyonkarahisar'da buluştu, yarıyıl tatili futbolla değerlendirildi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile düzenlenen Afyonkarahisar Sömestir Cup’ta madalyalar sahiplerini buldu. 7 ilden 10 takımın katıldığı turnuvada şampiyonlar, düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldılar. 3 gün süren futbol turnuvasında 10 - 14 yaş arası 300 futbolcu kıyasıya bir mücadele sergiledi. Tüm takımlara ödülleri Kocatepe Spor Kompleksi’nde verildi.

FUTBOL ŞÖLENİ EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinaktı’nın katıldığı törende genç sporcuların mutlulukları görülmeye değerdi. Unutulmaz anların yaşandığı adeta bir şölene dönüşen turnuvada heyacanlı dakikalar kayıtlara geçti. Sporun sevdirilmesi hedefi ile düzenlenen turnuvada ayırmaksızın tüm takımlara madalya ve kupa takdim edildi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı spora teşvik etmek ve sportif faaliyetlere olan ilgiyi artırmak amacı ile düzenlenen Afyonkarahisar Sömestir Cup’ta ödüllerin alınması ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Şehrimizde sportif faaliyetlerin düzenlenmeye devam edileceği belirtilerek katılımcılara teşekkür edildi.

Editör: Haber Merkezi