Afyonkarahisar protokolünden 8’inci Ana Bakım Komutanlığına ziyaret
Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli 8. Ana Bakım Merkez Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.
8. Ana Bakım Merkez Komutanlığı girişinde Merkez Komutanı Bk. Alb. Zekeriya Kıray ve Harb-İş Sendikası Başkanı  Nihat Koçak tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri, Bakım Merkezi komutanlığı ile ilgili brifing salonunda bilgiler aldı.
Başta Vali Balkanlıoğlu olmak üzere diğer protokol mensuplarına Kıray tarafından fabrikada yapılmakta olan iş ve işlemler ile üretilen ürünler hakkında bilgiler verildi.
Protokol üyeleri Kompozit başlık, Kompozit kurşun geçirmez yelek, mayından koruyan tesisat ve balistik koruyucuların yapıldığı atölyeleri gezdi.
8. Ana Bakım Merkez Komutanlığı bünyesinde bulunan Kompozit başlık, kompozit kurşun geçirmez yelek, mayından ve ateşli silahlardan koruyan tesisatlar ile saraç ve döşeme atölyelerinde incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu ve protokol mensupları, kurşun geçirmez Kompozit askeri başlıkların yapılış safhatını yerinde incelediler.
8. Ana Bakım Merkez Komutanlığındaki ziyaretini Komutanlık Şeref Defterini imzalayarak sonlandıran Vali Balkanlıoğlu ve protokol mensupları, 8. Ana Bakım Merkez Komutanı Bk. Alb. Zekeriya Kıray’a teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediler.
 
Editör: Haber Merkezi