Afyonkarahisar Polisi Yılbaşı Mesaisinde

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, kentte 400 polisle, 258 ekibin vatandaşların yılbaşı gecesini huzur içerisinde geçirmesi için görev yaptığını söyledi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, yılbaşı gecesine yönelik tedbirler kapsamında kentin farklı bölgelerinde yapılan denetimler hakkında bilgi verdi. Polis ekiplerini ziyaret eden Temiz, vatandaşların yılbaşını güven içerisinde geçirmesi amacıyla görev yaptıklarını anlattı. Temiz, "Yaklaşık bin 400 görevlimiz, 258 resmi ekibimiz şehrin farklı noktalarında uygulama noktalarında görev aldı. Mutlu bir yıl geçirmeyi diliyorum" dedi.

'DOLANDIRICILIK OLAYLARI ARTTI'

Afyonkarahisar'da 2021 yılı suç işleme oranları hakkında bilgi veren Temiz, şunları söyledi:

"81 ilin katılımıyla Ankara'da bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda 2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Afyonkarahisar olarak gayet iyi durumdayız. Asayiş olaylarında Türkiye geneline bakacak olursak, mala karşı işlenen suçları ve dolandırıcılık olaylarında özellikle internet üzerinden dolandırıcılık bu yıl büyük artış gösterdi. Ancak yakalama ve olay aydınlatmalarında da müthiş bir artış var. Afyonkarahisar geneline baktığımızda iyi durumdayız, ciddi anlamda büyük bir sıkıntımız yok. İyi bir sene geçirdik diyebiliriz."

Editör: Haber Merkezi