“Afyonkarahisar İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz.”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

TBMM’nin açılması, Amasra’da Meydana Gelen Maden Kazasını Araştırma Komisyonunun yoğun çalışmalarına rağmen, Afyonkarahisar’daki programlarına yoğun şekilde devam eden Milletvekili Özkaya, bir günde 15’e yakın program gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Bir günde Dinar, Sandıklı, Kızılören ve Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği programlar da vatandaşların, kurum ve kuruşların sorunları ile yakından ilgileniyor, çözüm yolları arıyor.

Özkaya’dan STK’lara Hayırlı Olsun Ziyareti
Dinar, ilçesinde Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Özkaya, Dinar Genç İş İnsanları Derneği, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü’nü ve esnafları ziyaret ederek, talep ve önerileri diledi. Milletvekili Özkaya buradaki ziyaretlerinin ardından İl Özel İdaresi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını da Dinar ve Kızılören ilçelerinde yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Afyonkarahisar’da köylere sıcak asfalt uygulamasının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Milletvekili Özkaya, il genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda bu çalışmanın yapılarak, ulaşımda konforu artırmayı hedeflediklerini kaydetti. Sandıklı ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Özkaya, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası ile Sandıklı Ticaret Borsasını ayrı ayrı ziyaret ederek, göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve yöneticileri tebrik etti. Sandıklı ilçesinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Özkaya, burada da iş insanları ile uzun uzun sohbet ederek, beklentileri ile sorunlarını konuştu.

Afyonkarahisar İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz.

Afyonkarahisar merkezde ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Özkaya, bura da Mali Müşavirler Odası Başkanı ve yönetimini de ziyaret etti. AK Parti heyeti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı da ziyaret ederek, il genelinde yapılan özel idare çalışmalarını değerlendiren Özkaya, “Afyonkarahisar için el birliği çalışmaya, hizmet üretmeye hep birlikte devam ediyoruz” dedi. AK Parti Afyonkarahisar ÜNİAK Yönetim Kurulu Üyesi üniversiteli gençlerle Anıtkafe de çay eşliğinde sohbet ederek , gençlerin ve öğrencilerin sorunları dinledi. Öğrencilerden gelen KYK Yurtlarında ki yemek ile alakalı talepleri yetkilere ileten Özkaya, sorunun çözüleceğini müjdeledi. Ziyaretlerine ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar için, az laf çok iş sloganı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afyonkaraisar’ın sanayi, ekonomi ve üretim alanında marka şehir yapmak için AK Parti kadroları olarak hep birlikte çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile şehrimiz geldiği noktanın daha ilerisine yine Cumhurbaşkanımızın desteği ile taşıyacağız. Programlarımız boyunca bizlere ilgi gösteren, vatandaşlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi