Afyonkarahisar heyeti Ankara’da temaslarda bulundu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş’i makamlarında ziyaret etti.

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Mustafa Tutulmaz ve Başkan Zeybek’in Ankara temaslarında Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’de yalnız bırakmadı. İlk ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a oldu. Ziyarette Bakan Ersoy ile ilimizin tanıtımı noktasında önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyetin bir sonraki ziyareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na oldu. Ziyarette Afyonkarahisar heyeti, Bakan Çavuşoğlu’na ilimiz adına projelerini anlattı, destek istendi. Bakan Çavuşoğlu ise Afyonkarahisar’ın gelişimi noktasında her türlü desteği sağlayacağını ifade etti.

MİLETVEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, temasları çerçevesinde Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı TBMM’deki makam odalarında ziyaret ederek Afyonkarahisarımızın gelişimine yönelik yapılacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Zeybek, siyasi parti ayrımı yapmaksızın Afyonkarahisar’ımızın tüm milletvekilleri ile ilimizin gelişimi adına el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek Ankara temasları boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in son ziyareti Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e oldu. Başkan Zeybek, Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile ilimize yapılacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulunarak projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Zeybek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi