Afyonkarahisar-Hamm kardeşliğinde ilk ekonomik işbirliği

Afyonkarahisar ile Almanya’nın Hamm kenti arasında sürdürülen Kardeş Şehir ilişkileri çerçevesinde ilk ekonomik işbirliği protokolü imzalandı.

Afyonkarahisar ile Almanya’nın Hamm kenti arasında 10 yılı aşkın bir süredir devam eden Kardeş Şehir ilişkileri çerçevesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra ekonomik olarak da ilk işbirliğine imza atıldı.

İLK İMZA ÖZGÜR YAPI’DAN

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Albay’ın şirketi Özgür Yapı ile Hamm’da ikamet eden iş insanı Refik Akyüz arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Hamm Belediyesi yetkilileri katıldı.

“AFYON VE HAMM’A HAYIRLI OLSUN”

İşbirliği protokolü hakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Afyonkarahisar ile Hamm arasındaki ilişkiler, iki şehir arasında sosyal ve kültürel etkileşimin oluşmasını sağlamıştı. Geçen yıl Ağustos ayında Hamm’a yaptığımız ziyarette ilişkilerin ekonomik olarak da gelişmesi üzerinde durmuş, iş insanları ile bu konuda görüş alışverişinde bulunmuştuk. Yücel Bey ile Refik Bey arasında imzalanan işbirliği protokolü bu açıdan önemlidir. Bu protokol Afyonkarahisar ve Hamm’a hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi