Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nden İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti, Afyonkarahisar İnternet Medya Birliğini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette basın mensuplarının sorunları ve yapılması gerekenler konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt basının Afyonkarahisar’da bir bütün olduğunu, basın mensupları arasında interneti, gazetesi, radyosu, televizyonu ve kısacası emek veren ve rızkını bu camiadan temin edenlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Afyonkarahisar’da bölgenin en güçlü bir basının olduğunun altını çizen Küçükkurt, basın sektöründe çalışanların menfaati adına gereken ne varsa ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

İnternet Medya Birliği Başkanı Saadettin Ulusoy ise, yapılan bu ziyaret nedeniyle ziyadesi ile memnun olduklarını ifade ederek, basın mensuplarının çok sayıda ortak sıkıntısı ve sorunu olduğunu sorunların çözümü noktasında, hep birlikte ellerini taşın altına koymaları gerektiğini ifadelendirerek nazik ziyaretleri dolayısıyla Afyonkarahisar Gazetecileri Cemiyeti’ne teşekkür etti.

Ziyarete Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Cemiyet Yönetiminden İsmail Akar, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç ve Sait Karaduman katılırken cemiyet üyelerini İnternet Medya Birliği Başkanı Saadettin Ulusoy, birlik sekretaryası Dilek Tür, birlik üyeleri, İsmail Ögeday, Soner Gürsan ve Muhittin Çekdemir karşıladı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sonlandırıldı.

Editör: Haber Merkezi