AFYONKARAHİSAR EMITT 2017 FUARINDA TANITILIYOR

Dünyanın beşinci en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuara 70 ülkeden otel işletmeleri, turizm işletmeleri, tur operatörleri, seyahat acentaları, turizm tedarikçileri, resmi kurumlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurumlar ve diğer turizm faaliyetleri katıldı.
 
26-29 Ocak tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt fuarında, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile İstanbul Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere Valimiz Aziz Yıldırım, diğer illerin valileri, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, İlimizde faaliyetlerini sürdüren otellerin yöneticileri, bazı kurum ve kuruluş yetkilileri, İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Afyonkarahisar’lı dernek yöneticileri ve iş adamları, İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimiz ve vatandaşlar Afyonkarahisar standını ziyaret ettiler.
 
Resmi iş ortakları arasında ise Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) yer alan ve bu yıl 21. si düzenlenen EMITT Turizm ve Seyahat Fuarında Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Afyonkarahisar’ın kültür ve turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla geniş bir stantla yerini aldı.
 
Zafer Kalkınma Ajansının destekleriyle hazırlanan tanıtım standında Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Afyonkarahisar Belediyesi ve Sandıklı Belediyesi; fuarın ziyaretçileriyle Frig Vadisi’nden, Afyonkarahisar Mevlevihanesi’ne, Kocatepe’den, kaplıcalara, mermerinden sucuğuna, lokumuna uzanan zengin tarih, kültür ve turizm birikimini paylaştı.
 
Fuarı içerisinde büyük ilgi gören Afyonkarahisar’lı firmaları stantlarında ziyaret eden Valimiz Aziz Yıldırım, birçok bürokratı da Afyonkarahisar standında ağırladı. Stantlarda tanıtımı yapılan ürünler hakkında ilimize ayrılan standımızı ziyaret eden Kültür ve Turizm bakanlığı üst düzey yöneticileri ile diğer illerden katılan Valilerimiz ile diğer katılımcılara ilimiz hakkında bilgiler veren Valimiz Yıldırım, katılımcı firmalara teşekkür ederek fuarın ilimiz ve firmalar için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Emitt 2017 fuarının yapılmasında ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Valimiz Aziz Yıldırım, standa görev alan ve bölgesini tanıtan herkese de başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi