"Afyonkarahisar'da AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor"

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları 7'den 70'e hafta sonunu sahada geçirdi. Ve çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti teşkilatları on binlerce üyeye yenilerini dahil etmenin sevincini yaşadı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada "Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için yeni üyelerimiz ile birlikte çıktığımız yolda hedefimiz kızıl elmadır" dedi.

AK Parti ailesi Afyonkarahisar'da gün geçtikçe büyüyor. Hafta sonu yüzlerce vatandaş AK Parti ailesine katıldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın talimatlarıyla sahaya inen teşkilatlar vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Merkez ilçe başta olmak üzere 18 ilçede yapılan çalışmalarda çok sayıda vatandaş AK Parti ailesine katıldı.

Çalışma hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, "Tüm Türkiye'de milyonlarca üyesi bulunan dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olma özelliğine sahip Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar'da her geçen gün büyüyor. Şehrimizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan ilgi beklenenin de çok çok üzerindedir. Bu teveccüh ile bizler de tüm teşkilatlarımızda 18 ilçemiz de ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ilçe yönetimlerimizle, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte Cumartesi ve Pazar günü sahaya inerek üye çalışması yaptık.

Afyonkarahisar'da on binlerce üyemizle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği hedefler için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak için yeni üyelerimiz ile birlikte çıktığımız yolda hedefimiz Kızıl Elmadır. Ben yeni üyelerimize dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan AK Partimize milletin sesine hoş geldiniz diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi