“Afyonkarahisar bizimle birlikte ilkleri yaşayacak”

Mahalle toplantılarına hız kesmeden devam eden İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Harbiş mahallesi sakinleri ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi sebebiyle kürsüye ilerlemekte zorlanan Koçak, gördüğü ilgiden memnundu.

Gerçekleştirilen halk buluşmasına İyi Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe ve Genel İdare Kurulu Üyesi Alper Yağcı’da katıldı. Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi geri çevirmeyen Koçak, vatandaşlar ile tek tek kucaklaştı.

Afyonkarahisar’ın yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ile eşi benzeri olmayan bir şehir olduğunu ifade eden Koçak: “Geçmiş geçmişte kaldı biz geleceğimize bakalım. Gelecek nesillere huzurlu, yüzü gülen, parklarıyla, bahçeleriyle Türkiye’nin imrendiği bir Afyonkarahisar bırakacağız. Afyonkarahisar tarihiyle, kültürüyle, doğal zenginlikleriyle Allah’ın nimetlerinden bolca faydalandığı bir şehir. Bu nimetlerden şehrimizi istifade ettirmek istiyoruz” dedi.

Koçak ayrıca: “Bizim yolumuz sevgi ve muhabbet yolu. Bize iftira dahi atsalar, biz güzel söz söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Hangi partiye oy verirseniz verin bu bizim kardeşliğimizi asla bozamaz.Bizim tek amacımız milletimize hizmet ederek Allah’ın rızasını almaktır” diyerek siyasetin bir amaç değil, araç olduğunu belirtti.

Koçak, Afyonkarahisar için yatırım seferberliği başlatarak, ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ortamında Afyonkarahisar halkına rahat bir nefes aldıracaklarını bildirdi. Yeni yatırım ve yatırımcılarla Afyonkarahisar’ı ihya edeceğini söyleyen Koçak, yeniliklerin ve ilklerin başkanı olacağının da altını çizdi.

Konuşmasında Afyonkarahisar’a önceki dönemlerde hizmet etmiş belediye başkanlarına da yer verenKoçak: “Şu ana kadar Afyonkarahisar’ın imarına, inşasına hizmetleriyle katkıda bulunan ahirete intikal etmiş belediye başkanlarımı rahmetle anıyorum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi fikirden olursa olsun hepsi benim kardeşim. Sağ olanlara ise sağlıklı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Her mahallede bir sokağı trafiğe kapatarak çocuk sokağı yapacaklarını söyleyen Koçak: “Çocuklarımız bilgisayarlara bağımlı kalmayacak. Ben çocuklarımızı sevgi dolu ve huzurlu görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BEGÜS sistemini anlatan Koçak, salonda bulunan aileler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. “Çocukların güvenliği için her sokağa kamera sistemleri kuracağız. Çocuklarımızı en iyi şekilde koruyacağız. Onları korumak ve güvenle geleceğe hazırlamak benim en asli görevim” dedi.

Editör: Haber Merkezi