Afyonkarahisar Belediyesinin Asfalt Atağı Sürüyor

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile güvenli ve konforlu yollar oluşturmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yollar yenileniyor.

Belediyemiz, Afyonkarahisar’ı sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak, şehir içi ulaşım konforunu arttırmak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yıl içerisinde birçok sokak ve caddede kanalizasyon, elektrik ve telekomünikasyon yenilemesi yapılan güzergâhlarda asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz eski asfaltları kazıyarak kendi tesisimizde ürettiğimiz sıcak asfaltı yollarımızla buluşturuyor. Alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmaları için düğmeye basan ekiplerimiz kısa sürede sıcak asfalt serme işlemi yapıyor.

KENDİ TESİSİMİZDE ÜRETİYOR, YOLLARIMIZI YENİLİYORUZ

Belediyemizin kendi tesisinde ürettiği asfaltlar ihtiyaç olan mahalle ve bölgelerde kullanılıyor. Alt yapı işlemleri tamamlanan sokak ve mahallelerde hızlıca asfaltla kaplanan yollar konforlu ve yenilenmiş şekilde vatandaşımızın hizmetine sunuluyor. Şehir genelinde hummalı çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yeni yol açma ve sathi kaplama hizmetlerini de sürdürüyor.

Kısa sürede Fatih Mahallesi et balık yolu, Hava Meydan Komutanlığı, Gümüşkent Mahallesi, Beyazıt Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, okul içleri, okul güzergâhları, Esentepe Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, Şuhut Kavşağı Güzergâhı, Eşrefpaşa Mahallesi Şeyh Şamil Yolu, Bayatcık Yolu Kudüs Bulvarı, Güvenevler Mahallesi, Fatih ve Erenler Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıldı. Mahallelerimizi bir bir asfalt konforu ile buluşturan ekiplerimizin çalışmaları belirlenen planlama dâhilinde sezon sonuna kadar devam edecek.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Alt yapısı tamamlanan güzergâhların süratle sıcak asfaltla buluştuğunu belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek açıklamasında; “Yol medeniyettir anlayışıyla hareket ediyor, şehrimizin altyapı çalışmaları ardından da üst yapı çalışmalarının tamamlanmasına büyük önem veriyoruz. Daha iyi hizmet vermek için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, sezon başından bu yana ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda yenileme, bakım onarım, asfalt kaplama çalışmalarını titizlikle yürütüyorlar. Tüm bu gayreti ve çabayı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini ve konforunu arttırmak için ortaya koyuyoruz. Amacımız kış gelmeden sıcak asfalt konforunu vatandaşımıza sunmak. Bu bağlamda ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Ekip arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyor, sabır ve hoşgörüleriyle destek olan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi