Afyonkarahisar Belediyesi’nden Günlük 8 Bin Kişiye İftar Menüsü

Halkın Adamı Halkın İçinden Çıkmıyor

Ramazan ayı boyunca Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarında kurulan mahalle iftarlarında Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, sevgiyle, muhabbetle, gönülden kurulan ve paylaşılan iftar sofralarında vatandaşlarla beraber olmayı tercih ediyor. Belediyemiz Sosyal Tesislerinde özenle, usta aşçılar nezaretinde hazırlanan birbirinden lezzetli iftar menüleri günlük 8 bin kişiye ulaşıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla bu yılda vatandaşlarımıza sofralarını açtı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sevgiyle, muhabbetle, gönülden kurulan ve paylaşılan iftar sofralarında vatandaşlarla beraber olmayı tercih ediyor.

Belediyemiz Sosyal Tesislerinde özenle, usta aşçılar nezaretinde hazırlanan birbirinden lezzetli iftar menüleri bir ay boyunca vatandaşlarımıza ulaşıyor. Bu süreçte 20’ye yakın mahallede kurulan iftar sofralarında vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile buluşuyor. Başkanımız iftar yemeklerinin ardından aileleri de ziyaret ediyor.

SEVGİMİZİ EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Zengin-fakir tüm mahalle halkının katılabildiği iftar yemeklerinde mahalle sakinleriyle birlikte aynı sofrada iftar yapan Zeybek Başkan kendisine ulaşılabilirliği daha da kolaylaştırarak, halkın istek ve sorunlarını birebir dinliyor. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerinin yaşandığı iftar sofraları, renkli görüntülere de sahne oluyor.

RAMAZAN AYININ RUHUNA YAKIŞIYOR

Kendisine gösterilen yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayan Başkanımız, “Mübarek Ramazan Ayı’nın hemen hemen her iftarında vatandaşlarımızla bir arada oruç açmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Sağ olsunlar hemşehrilerimiz gönül sofralarımıza adeta akın ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi