Afyonkarahisar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek başkanlığında toplandı. Şehrimizin gelişimi adına önemli kararların alındığı toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Meclis Toplantı Salonu’nda Başkanımız Mehmet Zeybek’in Başkanlığında yapıldı. Zeybek Başkan toplantı başlamadan önce 2021 yılının değerlendirmesini yaptı. 2020 yılında Pandemi nedeni ile çalışmaların hızlı olamadığını belirten Başkanımız Zeybek 2021 yılının ise Afyon için atak ve tanıtım yılı olduğunu söyledi.

“YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN HARİKA BİR FESTİVAL OLDU”

“Gizemli Şehir Afyonkarahisar sloganı ile pek çok tanıtım çalışması yaptık” diyen Başkanımız Zeybek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu şehri festivaller şehri haline getirdik. Uluslararası Organizasyonlar yaparak şehrimizin turizm potansiyeline katkıda bulunduk. Sadece yaz ayında değil ‘4 Mevsim Afyon’ adı ile kış aylarında da şehrimizde organizasyon yapılabileceğini ortaya koyduk. Karavan Festivali gerçekleştirdik ve yoğun kar yağışına rağmen harika bir festival gerçekleşti. Yarışmalar, konserlerle çeşitli etkinliklerle şehir dışından gelen karavancılarla, yerli ve yabancı katılımcıları şehrimizde misafir ettik. Yoğun kar yağışı ile birlikte Kardan Adam Yarışması düzenledik ve ödüller verildi.”

“BU ŞEHRİ SEVİYOR VE BU ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Afyonkarahisar’ı her yönü ile tanıtmaya devam edileceğini ifade eden Zeybek başkan, “Afyonkarahisar anılan ve aranan şehir olmayı başardı, adımızı daha çok alanda duyurmak için çalışmalarımızı devam edecek. Bir yandan kültürel faaliyetlerimiz de sürüyor. Şehrimizin gençlerine ‘İyi ki Varsın Eren’ filmini izlettiriyoruz. Vatan sevgisi için canını feda eden şehitlerimizin hayatını konu alan bu filmi izlemeleri için bugüne kadar 3 bin 500’den fazla gencimizi sinema salonlarında ağırladık ve ağırlamaya da devam ediyoruz. Afyonkarahisar için ne varsa yapmaya hazırız. Bu şehri seviyor ve bu şehir için çalışıyoruz. Alacağımız kararların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkanımız Mehmet Zeybek tüm İslam âleminin Regaip Kandilini de kutlayarak 56 maddenin oylamasını başlattı. Toplantının tamamlanması ardından gelecek oturumun gün ve saati belirlendi. Mart ayı meclis toplantısının 1 Mart Salı günü 18:30’da yapılması kararlaştırıldı.

Editör: Haber Merkezi