Afyonkarahisar Belediyesi'nin zafer haftası etkinlikleri

Afyonkarahisar Belediyesi'nce 25-30 Ağustos Zafer Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Zafer Festivali programı belirlendi. Zafer Haftası etkinlikleri birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.

26 AĞUSTOS CUMARTESİ

Etkinlikler, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Afyonkarahisar Uluslararası Zafer Festivaline katılan Halk Dansları Topluluklarının Zafer Halk Yürüyüşü ile başlayacak. Halk Dansları Toplulukları aynı gün saat 20.30’de Akarçay’da bir de gösteri sunacak. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları tarafından saat 21:00’da Cumhuriyet meydanında konser verilecek.

27 AĞUSTOS PAZAR

27 Ağustos Pazar günü Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde saat 17:00'de Hükümet Meydanı'nda kutlama töreni yapılacak. Aynı gün öğle namazına müteakip İmaret Camii'nde şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okunacak. Uluslararası Zafer Festivaline katılan Halk Dansları Toplulukları bu kez AFİUM Alışveriş Outlet Merkezi’nde saat 20:30’da bir gösteri sunacak. Saat 21:00'de ise Kültür Park ve Fuar Alanında pop müzik sanatçısı Atiye sahne alacak. Konserin ardından düzenlenecek havai fişek gösterileri ise geceye ayrı bir renk katacak.

28 AĞUSTOS PAZARTESİ - 30 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

Halk Dansları Toplulukları son gösterilerini 28 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00’de Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosunda yapacak. Zafer Haftası etkinliklerinin son gün finalini, pop müzik sanatçısı Buray yapacak. Saat 21.00’de Kültürpark ve Fuar Alanında düzenlenecek konserin ardından etkinlikler havai fişek gösterileriyle sona erecek.

Editör: Haber Merkezi