Afyonkarahisar Belediyesi Aile Buluşması

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Afyonkarahisar Belediyesi, aile buluşmasında bir araya geldi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in tensipleri ile belediye personeli ve yönetimi düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, çalışma arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu için yapılan yemek organizasyonu Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi personeli ve ailelerinin katıldığı programa Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Barış Dal ve aileleri katılım sağladı. “Biz büyük bir aileyiz” sloganı ile yapılan buluşmada Başkanımız Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek ve Başkan Yardımcılarımız yol arkadaşlarını tek tek ziyaret ederek, sohbetler gerçekleştirdi, hatıra fotoğrafları çekindi. Aile buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Samimi bir havada gerçekleşen buluşmada mangallar yapıldı, oyunlar oynandı, hep birlikte keyifli bir gün geçirildi. Mangal ocağının başına geçen Zeybek Başkan kendi elleri ile çalışma arkadaşlarına ikramlarda bulundu. Aile ortamında geçen etkinlikte İnsan Kaynakları Müdürümüz Serdar Çetinkaya etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çetinkaya “Etkinliğin birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, moral ve motivasyon ile kurumsal aidiyetin artmasına vesile olacağına yürekten inanıyorum. Sayın Belediye Başkanıma şahsım ve tüm mesai arkadaşlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yine etkinliğin düzenlenmesinde katkılarından dolayı ilgili müdürlerimize ve personellerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz bu etkinliğin önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyonda beraber olmak dileği ile. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

“SİZLERİ SEVİYORUZ”

Belediyemizin tüm personelinin bir araya geldiği aile buluşmasında selamlama konuşması yapan Zeybek Başkan, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin tüm çalışanları ile bir aile olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Uzun zamandır gönlümüzden personelimizle bir araya gelmeyi geçiriyorduk. Böyle bir piknik etkinliği gerçekleştirdik, iyi ki de yapmışız. Böylesine güzel birliktelikleri özlemiştik. Katılımınızdan dolayı sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Sizler de bizler de güzel Afyonkarahisar’ımızı bir adım daha ileriye nasıl götürürüz, nasıl daha yaşanabilir bir kent haline getiririz diye hep beraber çalışıyor, mesai sarf ediyoruz. Bunca yoğun çalışma temposu içinde bir araya gelip de muhabbet etmeyi özlemiştik. Sizleri seviyoruz. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarı diliyorum” dedi.

KONSER EĞLENCESİ, VOLEYBOL MAÇI VE OYUNLAR

Afyonkarahisar Belediyesinin vefakâr çalışanları ve ailelerinin bir araya getirildiği buluşmada Kültür Sanat Akademisi Orkestrası da konser verdi. Verilen konserde eğlence doruğa çıktı. Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımız yol arkadaşları ile oyun havası oynayarak bu anları ölümsüzleştirdi. İlgi ve alakanın yoğun olduğu, birlik ve beraberliğin arttığı buluşmada sportif oyunlar da oynandı. Başkanımız ve mesai arkadaşlarının voleybol turnuvası da heyecanlı anlara sahne oldu. Performansı ile şaşırtan Başkanımız Mehmet Zeybek’in bulunduğu takım mücadeleden galip ayrıldı.

YOL ARKADAŞLARI VE AİLELERİNDEN ZEYBEK BAŞKAN’A YOĞUN İLGİ

Afyonkarahisar Belediyesinin emektarlarının ailelerinde de olduğu etkinlikte Başkanımıza ilgi oldukça yoğundu. Mesai arkadaşları Başkanımızla birlikte bol bol fotoğraf çekindi, çocuklarımıza özel hediyeler dağıtıldı. Mutlu anların yaşandığı aile buluşması renkli görüntüler ve anılar ile hatıralarda yerini alırken, geleneksel hale getirilmesi hedeflenen aile buluşmasının önümüzdeki yıl ikincisinin yapılması planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi