Afyonkarahisar Belediyesi 2022 Asfalt Sezonunu Açtı

Hemşehrilerimizin daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için asfalt çalışmalarına büyük önem veren Belediyemiz, 2022 yılı asfalt sezonunu açtı. Şehirleşme anlamında büyük çalışmalara imza atan Belediyemiz, artan nüfus ve konut sayısına paralel olarak fiziki belediyecilik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. İhtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Belediyemiz bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Belediyemiz, Afyonkarahisar’da asfalt sezonunu açtı. Sezonun ilk asfalt serimi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Abdülhamid Han Alt Geçidinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Sahada incelemelerde bulunan Başkanımız, Fen İşleri Müdürümüz Onur Sadioğlu ve ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ASFALT SEZONU HAYIRLI OLSUN

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeni açılan yollar başta olmak üzere il genelinde asfalt seferberliği başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Ekiplerimiz 2022 yılının ilk asfaltını dökmeye başladılar. Asfalt şantiyemiz 4 Nisan itibarıyla çalışmaya başladı. İlk olarak organize yolunu geçtiğimiz yıldan kalan kısmına döküm işlemi başladı. Aynı zamanda Abdülhamit Han altgeçidini de yeniden düzenliyoruz. Burada yaşanan trafik sorunu, çalışmalarla beraber bertaraf edilmiş olacak. Afyon'a yakışır bir altgeçit haline gelecek. Bende yapılan çalışmaları yerinde inceledim, ekiplerimiz gayretli şekilde çalışıyor. Hemşerilerimizin çok rahatlıkla kullanabilecekleri Afyon'a yakışır nefis bir alt geçidi tekrar şehrimize kazandırmış olacağız. Vatandaşlarımızın rahatı için ihtiyaç duyulan her yere, alt yapısı tamamlanan tüm bölgelere planlamamızı yaptık. Plan ve program dâhilinde şehrimizin gerekli yerlerinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. 2022 yılı asfalt sezonunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm sürücülere konforlu ve kazasız belasız bir seyahat diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi