Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplandı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında toplandı. Yılın ilk Meclis Toplantısına AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz misafir oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 2018 yılının ülkemize, Afyonkarahisarımıza ve tüm insanlık âlemine barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni etti. Tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Belediyemiz bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap kayıt ve işlemlerinin kontrolü için Denetim Komisyonu oluşturulması hakkında teklif oy birliği ile kabul edildi.

BELEDİYE PARÇALARINI TEDARİK EDECEK AKÜ YERLİ OTOMOBİL ÜRETECEK

Belediyemiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi arasında "Kitap Okuma Yarışması" kapsamında ortak işbirliği protokolü yapılması, Belediyemiz ile Habitat Derneği arasında "Ortak Proje" kapsamında ortak işbirliği protokolü yapılması, Türkmen kardeşlerimize ve İdlip halkına Belediyemiz tarafından 270 çuval un yardımı yapılabilmesi için belediyemiz ve sivil toplum kuruluşları ile protokol yapılması ve ilimizi, uluslararası arenada Formula Student Yarışmasında Üniversiteler Düzeyinde temsil etmek amacıyla, yarışmada kullanılacak yerli aracın üretiminde gerekli olan parçaların tedariki İçin, Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği ve Motor Sporları Kulübü arasında protokol yapılması için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verildi.

ALT GEÇİTE TURGUT ÖZAL İSMİ VERİLDİ

İlimiz Merkezinde faaliyet gösteren, ticari faaliyette bulunmayan amatör spor kulüplerine ayni (malzeme) yardımı yapılması hakkında teklif oy birliği ile kabul edildi. Trafik Komisyon Raporları ve Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporlarının da görüşülerek karar verildiği toplantıda Maliye Kavşağına yapılan altgeçide, merhum Başbakan ve Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL isminin verilmesi hakkında teklif oy birliği ile kabul edildi.

Editör: Haber Merkezi