Afyonkarahisar Barosu, Çakmak Marble Hotel ile protokol imzaladı

MCG Çakmak Marble Hotel ile Afyonkarahisar Barosu arasında arasında protokol imzalandı

Afyonkarahisar Barosu ve MCG Çakmak Marble Hotel, avukatlara özel indirimli konaklama ve yiyecek içecek hizmeti için protokol imzaladı.

MCG Çakmak Marble Hotel Genel Müdürü Ebubekir Önder ve Satış Pazarlama Müdürü Seda Günay 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar Barosu ve MCG Çakmak Marble Hotel arasında, avukatlara yönelik konaklamalarda indirim protokolü imzalandı.

STAJLER AVUKTLARDA YARARLANABİLECEK

Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve Marble Hotel Genel Müdürü Ebubekir Önder tarafından imzalanan protokol kapsamında Afyonkarahisar Barosu’na kayıtlı avukatlar ile Baro çalışanları ve il dışından staj için Afyonkarahisar’a gelecek stajyer avukatlar MCG Çakmak Marble Hotel’de indirimli konaklama hizmeti alacaklar.

İşbirliği protokol hakkında açıklamada bulunan MCG Çakmak Marble Hotel Genel Müdürü Ebubekir Önder, “Afyonkarahisar Baromuza kayıtlı avukatlarımıza protokol kapsamında hotelimiz de konaklama ve yiyecek içecek hizmetlerinde indirim sunulacak. Bu vesileye başta Afyonkarahisar Barosu Avukatlarımız olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyor.” dedi.

Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ise protokolün hayırlı olmasını temenni ederek ziyaret nedeniyle Önder ve Günay’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi