Afyon’dan bir dünya markası doğuyor
 
Nezih ve kaliteli ortamıyla, farklı konsepti ve birbirinden ilginç lezzetleriyle şimdiden bir marka haline gelen Cafe De Graff, şubeleşme yoluna giderek bir dünya markası haline gelmeyi hedefliyor.
 
MUTLULUK VEREN LEZZETLER CAFE DE GRAFF’TA
Kolaylı Grup bünyesinde hizmete başlayan Cafe de Graff, müşterilerine kaliteli hizmet anlayışıyla dünyanın çeşitli tatlarını sunuyor. Kolaylı bünyesinde geçtiğimiz Mayıs ayında hizmete giren Cafe de Graff’ta dünyanın bütün kahveleri, eşi benzeri olmayan pasta çeşitleri ve unutulmaz tattaki limonata ve çilekli limonata çeşitlerinin tatmadıysanız eğer çok şey kaybetmişsiniz anlamına geliyor.
CİDDİ BİR AR-GE ÇALIŞMASI YAPILDI
Kafenin kuruluş aşamasında ciddi Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını söyleyen  Kolaylı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kolaylı, dünyanın her yerinden, her tattan kahve çeşidi bulundurduklarını kaydetti. 200’e yakın kahve çeşidi ile Afyonkarahisar’da herkesi dünya kahvelerinin tadına bakmaya davet eden Ahmet Kolaylı, “Alanımızda oldukça iddialıyız” dedi.

ŞUBELEŞME YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Kolay Grup bünyesinde çikolatadan sonra pasta grubunda da iddialı olduklarını söyleyen Kolaylı Şirketle Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kolaylı, pasta fabrikası fikrinin olgunlaştığını söyledi. Pasta fabrikası projesinin Afyon’dan doğup Türkiye çapında yayılan bir proje olduğunu dile getiren Kolaylı, kafe konusunda da markalaşmak istediklerini ve hedeflerinin Cafe de Graff’ın ülke çapında şubeleşmek olduğunu kaydetti.
EŞSİZ TATLAR SUNMAK İSTİYORUZ
Cafe De Graff’ın kuruluşunu, amaçlarını ve hedeflerini anlatan Ahmet Kolaylı; “Bir yıldır düşünülen ve geliştirmeye yönelik çalşılan bir projeydi Cafe de Graff. İşletmenin bünyesinde  bulunan eksiklerden yola çıkarak tamamlamayı hedefledik. Küçük adımlarla ince ayrıntıları dahi baz alarak yola çıktık. İleriye dönük kendimizi markalaştırmak amacıyla hedefimize doğru 6 Mayıs 2016 günü açılışımız ile bir adım attık. Çikolata, kahve ve pasta adına Afyonkarahisar’da eşsiz tatlar sunmak istiyoruz” dedi.
ULUSAL BİR MARKA HALİNE GELECEK
Kolaylı şunları söyledi: “Bu başarımızı ekibimle uyum içinde çalışarak gerek yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğumuz Ar-Ge çalışmaları sonucunda hem markamıza hem konseptimize uygun ce kafe sektörüne farklı bir imaj getirerek markamızı oluşturduk. Kurulumunu gerçekleştirdiğimiz markamızın ana şubesinin yanında ilerleyen dönemlerde farklı mecra ve lokasyonlarla da girişimlerimiz olacaktır. Hedeflerimiz arasında Afyonkarahisar’dan doğmuş, zamanla da ulusal bir marka olmayı planlıyoruz. 
EKİP RUHU BAŞARIYI GETİRİYOR
Bünyemizde çalışmakta olan personelimizin kariyer planlama süreçlerinde gerek eğitim gerekse gerlişimine önem vererek ilerliyoruz. Başarılarımızı ve gücümüzü tamamiyle Kolaylı Grup bünyesinde bulunan çalışanlarımıza ve onların ekip ruhu ile başarılı azmine borçluyuz. Hedef ve hayallerimizi firmamızın gücünden alıyoruz.” 
GÜCÜMÜZÜ AHMET KOLAYLI’DAN ALIYORUZ
Kolaylı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kolaylı’nın dünya yeniliklerine açık biri olduğunu, Afyon’un kafe ve dünya tatları konusunda markalaşması için çalıştığını söyleyen Cafe De Graff İşletme Müdürü Önder Sağlam ise,  “Kafenin bir çok şehirde şubesinin olması bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.
BU LEZZETLERİ MUTLAKA TATMALISINIZ
Dünya kahveleri, pasta ve çikolatada ülkenin önde gelen firmaları arasında yer alacaklarını kaydedilirken, Cafe De Graff bünyesindeki limonata ve çilekli limonata büyük ilgi görüyor. Ev yapımı, yüzde 100 limon özünden yapılan limonata ve çilekli limonata tadını hiçbir yerde bulamazsınız diyen Önder Sağlam,  gelen misafirlere Chai Tea Latte çayını ikram ettiklerini ve herkes tarafından çok beğenildiğini söyledi.
 
 
Editör: Haber Merkezi