Afyon'da Satışa Hazır Bonzai Ele Geçirildi
Afyonkarahisar'da polis tarafından durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada, 22 ayrı kağıda sarılmış Bonzai maddesi ele geçirildiği bildirildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonlarla ilgili yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinden Fuar ve Kültür Park Alanı'nda yapılan kontrollerde, bir şahsın şüpheli hareketleri üzerine yapılan kontrol neticesinde 1,5 gram esrar maddesi ele geçirildiği, şüpheli şahıs hakkında işlem yapılarak adli mercilere sevk edildiği aktarıldı. Polis tarafından, hareketlerinden şüphelenilen bir şahsın üzerinde 22 ayrı kağıda sarılı, satışa hazır 3.8 gram ağırlığında Bonzai maddesi ele geçirildiği ve gözaltına alınan şahsın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Polis tarafından ayrıca okul bahçeleri ve parklarda yapılan kontrollerde, durumundan şüphelenilen bir başka şahsın üzerinden ise toplam 10,9 gram satışa hazır esrar maddesi ele geçirildiği ve şahsın gözaltına alındığı bildirildi.
Editör: Haber Merkezi