Afyon’da Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Sahne aldı

 

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği tarafından organize edilen öğrencilere yönelik "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

 

Afyonkarahisar Rehberlik Araştırma Merkezi konferans salonunda gerçekleşen tiyatro gösterisine öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okullarından gelen öğrencilere farklı saatlerde 3 seans halinde gösterildi.

 

Sergilenen tiyatro oyununda okullardan gelen minik öğrenciler doyasıya eğlendiler. Tiyatro oyununda yedi cücelerle ilk defa karşı karşıya gelen minik öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Oyun sergilendiği anlarda zaman zaman heyecanlanan minikler, alkışlarıyla oyuncuları destekleyerek tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

 

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak,''Çocuklarımıza yönelik bu tür etkinliklerimiz yıl boyunca devam edecektir. Çocuklarımıza yönelik eğitim programlarımızda tiyatro etkinliklerinin ayrı bir önemi vardır. Çocuklar bu tür etkinliklerle öğrenme, anlama ve uyum sağlamada daha başarılı olmaktadırlar'' dedi.

Editör: Haber Merkezi